• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah gebeliktir

Hâlâ umudum vardi kan vercektim ama az önce hasta oldum canim bu ayda umudum gitti 2 aydir deniyoz bizde ikinci bebis olcakti kismetse ilki hemen olduydu
Yine şükret bitane var inşallah ikinci de en kısa zmnda olur bnde dün akşam hasta oldum bu ayda bitti kısmet bakalım:(

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizcr ne yapmam gerek?

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizcr ne yapmam gerek?
Canım bununla ilgli hiç bir fikrim yok ama çatlama iğnesi etki etmez bnce geç olup olmamana

Aynı belirtileri yasadım 3. Gun gecti kan verdim 0.324 cıktı 5. Gunde 1.2 cikti 10. Gunde 0.2 cıktı deger su an 21. Gunum hala adet olmadım doktorum hazirana kadar bekleyelim diyor hala dokunamiyorun goguslerime hic birsey degmesin istiyorum ve hala akıntılar devam ediyor.. daha once 6 gebelik gecirdim 3 farkli testte silik cizgi cikiyor ama kanda negatifti 11 gun once boyle birsey yasamis yada duydugunuz biri varmi

Hamilelik degilse gögusler ve gecikme prolaktinden olabilir.

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Canım adetin kaç gün sonra 3 gün geçtiyse test yapıp öğrene bilirsin

Back