• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inşallah dolandırılmadım

busem24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
92
1
36
Elazığ
bugün öğleyin elinde lösemili çocuklar için bağış toplayan bi bayan geldi elnde lösenat isimli broşürle beraber bende çocuklar söz konusu olunca para yardımı yaptım ,aceba kandırıldımmı böyle bi dernek varmı.

Dernekler gezerek para toplamazlar.lösev adına da "para topluyorlarmış dikkatli aolun lütfen...

LÖSEV'le yakından ilgilenen birisiyim. Merak etmeyin, LÖSENAT|LÖSYAD diye bir kurum bulunmakta.
Duyarlılığınız için ayrıca teşekkür ederim.. Çünkü artık kimse buna duyarlılık göstermiyor,malesef..

kapıya gelip para toplayanlara para vermekten ziyade, para topladıkları kurumun banka hesabına direkt para yatırmayı daha mantıklı buluyorum.

evet kimisi sözüm ona elinde bir fatura/fiş ile geziyor ama tanıdık bir matbaanın yap(a)mayacağı bir şey değil o faturayı basıp vermek.

siz siz olun, kurumların internet sitelerinden banka hesap numaralarını bulun ve o hesaba kendiniz yatırın.

Valla emin olmamakla beraber soyluyorum ama iki sene once yine losev icin yardim topladiklarini souleyen iki bakmli kadin magaza magaza dolasip 5tl ye boyama kitabi dagitiyolardi makbuz bile kestiler araştırabilirsiniz falan demislerdi inandim açıkçası . Ancak konu kandirilip kandirilmamak degil insan o birikimlerin yerine ulasmasini istiyo yoksa haram etsem ne olur ondan bi sekilde ciksa neolur yardim gitmedikten sonra

Back