arkadaşlar içim kıpır kıpır bay tombalakla kendi dügünümüzü kendimiz yaptık ve hep bir ev hayali kurtuk bebek bile istemedik dün evimizin kaporasını verdik inşallah kredi de çıkarsa 1,5 ay sonra evimize taşınacaz allahın izniyle allahım herkesi ev versin rabbim aminnn
canım mutlulugunu çok ıyı anlıyorum. bız de sizin gıbı herseyı kendımız yaptık. dugun borcu bıttı araba aldık araba borcu bıttı ev aldık.hep bebegı erteledım eşimçok ıstemesıne ragmen.... şu anda 160 mtrekare luks bır evım var arabam var ama neye yarar...bebek olmuyor 3 yıl sonra fsh yukseklığıyle karsışastım.bebek ıcın ugrasıyoruz. tup bebege basladık o kadar kendıme kızıyorum kı.... keske önce cocuk yapsaydım... mal mulk hersey olur ama belkıde cocugum olmayabılır. o yuzden bebegı erteleme[/QUO
rabbim fazla aratmasın canım ben istiyorum ama eşim istemiyor malesef umarım en kısa zamanda bebeginizi kucagınıza alırsnız........
ooo hayırlı olsun inşaallah.ne güzel.
hayırlı olsun eviniz allah herkese nasip etsin bende evleneli 11 ay aoldu eşim 15 gün önce kısa dönem olarak askere gitti gelince bende bebiş istiyorum çünkü korkuyorum korunanların bebeği olmuyormuş genelde
amin canım ama ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum
Hayırlısı olsun canım
allah hher isteyene nasip etsin inşallah evi cocuğu
tez vakitte ikisnede nasip olursun inşşşş:)
allah her anneye o duyguyuda tattırsın inşallahhh
arkadaşlar içim kıpır kıpır bay tombalakla kendi dügünümüzü kendimiz yaptık ve hep bir ev hayali kurtuk bebek bile istemedik dün evimizin kaporasını verdik inşallah kredi de çıkarsa 1,5 ay sonra evimize taşınacaz allahın izniyle allahım herkesi ev versin rabbim aminnn
Hayırlı olsun aminnnnnn
Hayırlı olsun canım, inşallah kredi de çıkar da sorunsuz taşınırsınız eve. Rabbim sağlıklı oturmayı, çoluk çocukla yaşamayı nasip etsin.
teşekkür ederim canım evet çıktı 2,5 aydır evimizdeyiz allahım ne güzel bir duyguymuş rabbim herkesin gönlünde dileği herşeyi versin amin.............
Darısı başımıza o zaman
çok sagol canım.........Hayırlı olsunnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?