inşallah bir evimiz olucak..............

hayırlı olsun bende 2 snedir kaynanamlarlayım kendi evime cıkmayı cok istiyorum ama bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun sevindim sizin adiniza, benim de ailemde cevremde herkesin küçük büyük iyi kötü evleri var benim yok, ilerde olur inşallah diyorum başka şeylere sukretmeliyiz galiba boyle olunca.

Azonce biz de ev icin guzel haberler aldik cook mutluyum 😊 Allah olmayan herrrrrkese versin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çokk sevindim allah banada nasip eder işallahhhhhh çoook istiyorum Allah biliyor ya içimi.... darısı başıma 3 aylık evliyim....

çokk sevindim allah banada nasip eder işallahhhhhh çoook istiyorum Allah biliyor ya içimi.... darısı başıma 3 aylık evliyim....

hadi canım inşallah ben çok mutlu ve huzurluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnn

Reactions: gve
Hayirlisi olsun sevindim sizin adiniza, benim de ailemde cevremde herkesin küçük büyük iyi kötü evleri var benim yok, ilerde olur inşallah diyorum başka şeylere sukretmeliyiz galiba boyle olunca.

canım benim bizde öyleydik bir tek biz kiradaydık çok şükür bizde evimizi aldık inşallah sende en kısa zamanda alırsın

hayırlı olsun bende 2 snedir kaynanamlarlayım kendi evime cıkmayı cok istiyorum ama bakalım hayırlısı

rabbim size kolaylık versin benimkiler şehir dışında ben 1 hafta dayanamıyorum siz 2 senedir berabermişsiniz inşallah en kısa zamanda rabbim sizede bir ev nasip etsin

rabbim size kolaylık versin benimkiler şehir dışında ben 1 hafta dayanamıyorum siz 2 senedir berabermişsiniz inşallah en kısa zamanda rabbim sizede bir ev nasip etsin

AMİN AMİN AMİNNNN... son zamanlarda bende artık dayanamıyorum benimde bi an önce evim olsada cıksam bu evden diye dusunmekten kendimi alamıyorumm

Hayırlı olsun inşaAllah ...

Ah canim hayirli ugurlu otur inşallah. Hep sans getirsin size

"Bay Tombalak" güzelmiş Hayırlı olsun şimdiden

eşime hitap şeklime herkes bayılır birde yegenim kedisi var oyuncak onun adını da miyav su koydum çok hoşuna gitti

Maşallah bu konuda yeteneklisiniz "miyavsu'da güzelmiş İsim/lakap ihtiyacım olursa size danışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…