• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inşallah bir evimiz olucak..............

hayırlı olsun bende 2 snedir kaynanamlarlayım kendi evime cıkmayı cok istiyorum ama bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun sevindim sizin adiniza, benim de ailemde cevremde herkesin küçük büyük iyi kötü evleri var benim yok, ilerde olur inşallah diyorum başka şeylere sukretmeliyiz galiba boyle olunca.

Azonce biz de ev icin guzel haberler aldik cook mutluyum 😊 Allah olmayan herrrrrkese versin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar içim kıpır kıpır bay tombalakla kendi dügünümüzü kendimiz yaptık ve hep bir ev hayali kurtuk bebek bile istemedik dün evimizin kaporasını verdik inşallah kredi de çıkarsa 1,5 ay sonra evimize taşınacaz allahın izniyle allahım herkesi ev versin rabbim aminnn :16:
:16: :16:

çokk sevindim allah banada nasip eder işallahhhhhh çoook istiyorum Allah biliyor ya içimi.... darısı başıma 3 aylık evliyim.... :46:

çokk sevindim allah banada nasip eder işallahhhhhh çoook istiyorum Allah biliyor ya içimi.... darısı başıma 3 aylık evliyim.... :46:

hadi canım inşallah ben çok mutlu ve huzurluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnn:38::38::38::38::38::38::38::16::16::16::16::16::16::16::29::29::29::29::29::29:

• Beğen
Reactions: gve
Hayirlisi olsun sevindim sizin adiniza, benim de ailemde cevremde herkesin küçük büyük iyi kötü evleri var benim yok, ilerde olur inşallah diyorum başka şeylere sukretmeliyiz galiba boyle olunca.

canım benim bizde öyleydik bir tek biz kiradaydık çok şükür bizde evimizi aldık inşallah sende en kısa zamanda alırsın:16::16::16::16::16::34::34::34::34:

hayırlı olsun bende 2 snedir kaynanamlarlayım kendi evime cıkmayı cok istiyorum ama bakalım hayırlısı

rabbim size kolaylık versin benimkiler şehir dışında ben 1 hafta dayanamıyorum:53::53::53::53: siz 2 senedir berabermişsiniz inşallah en kısa zamanda rabbim sizede bir ev nasip etsin:16::16::16::16::16:

rabbim size kolaylık versin benimkiler şehir dışında ben 1 hafta dayanamıyorum:53::53::53::53: siz 2 senedir berabermişsiniz inşallah en kısa zamanda rabbim sizede bir ev nasip etsin:16::16::16::16::16:

AMİN AMİN AMİNNNN... son zamanlarda bende artık dayanamıyorum benimde bi an önce evim olsada cıksam bu evden diye dusunmekten kendimi alamıyorumm :(

arkadaşlar içim kıpır kıpır bay tombalakla kendi dügünümüzü kendimiz yaptık ve hep bir ev hayali kurtuk bebek bile istemedik dün evimizin kaporasını verdik inşallah kredi de çıkarsa 1,5 ay sonra evimize taşınacaz allahın izniyle allahım herkesi ev versin rabbim aminnn :KK16:
:KK16: :KK16:

Ah canim hayirli ugurlu otur inşallah. Hep sans getirsin size

arkadaşlar içim kıpır kıpır bay tombalakla kendi dügünümüzü kendimiz yaptık ve hep bir ev hayali kurtuk bebek bile istemedik dün evimizin kaporasını verdik inşallah kredi de çıkarsa 1,5 ay sonra evimize taşınacaz allahın izniyle allahım herkesi ev versin rabbim aminnn :KK16:
:KK16: :KK16:

"Bay Tombalak" güzelmiş :-) Hayırlı olsun şimdiden :KK19:

eşime hitap şeklime herkes bayılır birde yegenim kedisi var oyuncak onun adını da miyav su koydum çok hoşuna gitti:KK53::KK53::KK53::KK68::KK68::KK68:

Maşallah bu konuda yeteneklisiniz "miyavsu'da güzelmiş :-) İsim/lakap ihtiyacım olursa size danışacağım :KK69:

Back