• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inşaat temizliği?

efeycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
60
0
0
Bursa
bende yeni evime taşınıcam acaba tadilat temizliği için neler önerirsiniz?bi arkadaşım fayansları,camları...sirkeli suyla temizleyin demişi yapan varmı acaba?

canım tadilat temizliği demişsin ama ev ne durumda tam olarak bilemediğim için şöyle bi fikir vereyim. ben de 1 ay önce sıfır eve çıktım. eğer yerde çimento falan varsa nalburlarda çimento sökücü diye bişey satılıyor onu kullanabilirsin. bence yanında bol bol traş bıçağı bulundur yerdeki sıvaları camlardaki boya lekelerini çıkarmak için. fayansların üzeri de bembeyaz derzle kaplıysa önce kireç çözücüyle fırçala durula, kuruduktan sonra da tekrar çıkarsa soğan çuvalları oluyo ya delikli onlarla ov. onlardan bulamazsan bulaşık telini çok bastırmadan sürtüp nemli bi bezle silebilirsin. dediğim gibi evin ne durumda olduğunu tam olarak bilemediğim için bu kadar yazabildim. şimdiden kolay gelsin

bende yeni evime taşınıcam acaba tadilat temizliği için neler önerirsiniz?bi arkadaşım fayansları,camları...sirkeli suyla temizleyin demişi yapan varmı acaba?

evet canım fayansları sirkeyle siliyosun pırıl pırıl oluyor. benim evimi temizleyen abla da sirkeyle temizledi ve mis gibi oldu. kolay gelsin,güle güle otur...

Back
X