• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaallah 03 Aralık Çarşamba günü ameliyat olacağım :)

Ameliyat günlüğü.
Dün dr. Kontrole gittim ve fırça yedim. Ağrım olmadından dolayı rahat hareket ettiğim için kanım pıhtılaşmadı. Doğal olarak omuz hareketlerimden dolayı drende kan birikiyordu sürekli. Yani aslında ağrı olması iyileşme sürecini hızlandırıyor diyebilirim. Ne kadar az hareket o kadar hızlı iyileşme. Benim gibi yerinde duramayan birinin yatağa bağlı kalması zor inanın :eek:
Neyse doktorum sadece 2 gün hareketsiz kalmamı göğüs ve omuz kaslarını aslaaaa zorlamamamı tembih etti. Dünden beri sürekli yatıyorum. :KK34:
Aramızda nerdeyse duygusal bir bağ oluşan drenleri çıkardı. Pansuman yaptı. Sargıların ve drenin çıkarılması bana ameliyattan daha zor geliyordu. Ağrı eşiğim hamdolsun yüksek ama acı eşiğim son derece düşük. :cry::cry::cry:
Bu arada her iki meme altında yaklaşık bir
Santimlik kesi var. O kadar küçük bir alandan 300 küsür cc yi alacak bir protez nasıl geçti şaşırdım.
Dr. Memeleri tamamen görmem için sporcu sütyenini açtı. Maşaallah çok güzel olmuşlar..:nazar::nazar::nazar:
Perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Ameliyatın ertesigünü memeler biraz küçülmüştü. Dün dr. Daha fazla küçülürmü diye sordum. Çok fazla değişmez dedi.. İnşaallah diyorum bende....:KK73::KK37::KK31:
Sevgilerimle
En Büyük KK

Herkes farklı düşünüyor bende ne kadar hareket edersem o kadar hızlı iyileştim.. demekki herkes farklı gerçi bende dren yoktu izini çok merak ettim doğrusu önemli olan sonuçtan memnun olmak :nazar::nazar::nazar:

Herkes farklı düşünüyor bende ne kadar hareket edersem o kadar hızlı iyileştim.. demekki herkes farklı gerçi bende dren yoktu izini çok merak ettim doğrusu önemli olan sonuçtan memnun olmak :nazar::nazar::nazar:
Ben de aynı şekilde...:) Doktor da böyle söylemişti ne kadar yürürsen dolaşırsan o kadar iyi olursun dedi hakikaten öyle oldu demek ki değişiyor

rica ederim inşallah daha iyisindir şimdi..ben de yarın kontrole gidicem bakalım inşallah her şey yolundadır :)

sana bişi sormak istiyorum.. senın kas ustumu kas altımı yapıldı? ve kac cc? cok guzel olmuşlar cidden tam benim istediğim gibi :)

Back