Ameliyat günlüğü...
Günaydınlar,
Dün sabah erkenden hastaneye geldim. Saat 7 civarı yatış yapıldı ve damar yolu açılıp; ameliyat öncesi bilimum tahliller için kan verdim. Tansiyon kontrol edildikten sonra 8 e doğru dr geldi. Vücudumu çizdi. Fotoğraf çekti Hemşire hanım sakinleştirici yaptıktan sonra yatağımla beraber ameliyathane gittim.. En son hatırladığım ameliyat masasına yatırdıkları ve sol kolumu bağlamaları.
Kendime geldiğimde saat 10.00 du odama gelmiştim pijamalarım üzerime giydirilmişti ve bilincim açık olmasına rağmen gözlerimi açmakta son derece zorlanıyordum.
Anestezinin etkisiyle birşeyler saçmalamışım ama çok da kayde değer şeyler değilmiş
Ameliyattan çıkan herkes gibi bende kendime gelince ilk memişlere baktım. Gözümün önünde kocccccaaaaaman.iki memiş duruyordu. Yani o minicik şeyler nasıl bu hale geldi diye hayret ettimKas altına meme altından kesik açılarak gerçekleşti ameliyat.
Bende simetri olduğu için bir tarafa 320 diğer tarafa 300cc mentor high profil yuvarlak protez takıldı. Ameliyatın üzerinden 24 saat gecti ve Allah a şükür herhangi bir ağrı inşaallah olmadı. Zaten yaptıkları ağrı kesici iğneler oldukça etkili.. Yalnız meşhur sporcu sütyeni kasıyor biraz... Sırt üstü yattığım için sırtımın sol tarafı ağrı yapıyor. Bir de diren denen şu aparat (kan tahliyesi yapıyor) çıktığında inşaallah daha da rahatlarım. Memişler şuan bildiğiniz taş gibi. Rutin aralıklarla hemşireler gelip kontrol ediyor memelerde herhangi bir kayma var mı diye... İnşaallah olmazda...
Sevgilerimle...
çok geçmiş olsun... ben yeni üye oldum ve en yeni op olan sen olduğun için senin fikirlerini alayım dedim

ben bu hafta eger vazgeçmezsem sakaryada ameliyat olucam herkes gibi bende çok korkuyorum ama içimdeki sesi durduramıyorum hayırlısı bakalım ..