- Konu Sahibi miss_curious
-
canim ya ben bu inox arceligi inceledim cok kisa bi sure magazada ve uzerinde cok itici lekeler vardi..Hosuma gitmedi gibi sanki, inox almasam mi acaba..:uhm:benimde herşeyim inox , ama bazı kullananlar cok memnun inoxtan .. buzdolabını alırken adam demişti mikrofiber bezle silinir diye,ona ragmen aldıysam sileriz ..görüntüsü yeter dimeopuyorumnanaktan
canim ya ben bu inox arceligi inceledim cok kisa bi sure magazada ve uzerinde cok itici lekeler vardi..Hosuma gitmedi gibi sanki, inox almasam mi acaba..:uhm:
çay makinesimi canım beyaz eşyalar mı yoksa?
cayciyi cnm ya..:1no2:
bi de sen bak musait olursan sinoplum, ben pek begenmedim ya..:1no2:o zaman ondan vazgec canım.bende bu saatten sonra vazgectim.. arzum en iyisi heralde:uhm:
bi de sen bak musait olursan sinoplum, ben pek begenmedim ya..:1no2:
ben de oyle dusunmustum arcelik olucak gibi beyaz esyalar, inox almayip su lal serisinden mi alsam..o da cam kirar fisfisfismiyim acep..bende öyle düşünüyorum canım bekoyla arcelik aynı uretim ikisine de bakayım diyorum.. ben herseyimi bekodan aldım aslında takım olsa süper olur vereliniortak
ben de oyle dusunmustum arcelik olucak gibi beyaz esyalar, inox almayip su lal serisinden mi alsam..o da cam kirar fisfisfismiyim acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?