• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnox ya da çelik Çaycı onerileriniz...

canlar kaynanam bana felix almış ,daha görmedim ama nasıl diye.arzum sipariş etmiş,felix gelmiş,geri vermemiş,muallakta kalmış gitmiş sormuş arzumla aynı demişler.biri 100,biri90 tl.ben kullanmadım henüz.bana sordu napıyım geri vereyemmi dedi ben de verme dedim.var mı felix kullanan?
canim beyaz mi rengi ben evimde onu kulaniyorum hediye gelmisti boyle alti mavi ışıklı..ben memnunum hatta dun mutfagimi su basmisti suda kalmis hicbisi olmamis valla..

Tefalin beyazından o yan yana olandan annem kullanıyor.. cok yer kaplıyor,çok sinir oluyorum..onun dısında tefalde güzel..
bizimki birde camlıydı,ben kırmıştım düşürüp.:)
o yüzden en güzeli çelik olan ve üst üste olan..
o yüzden ben tavsiye etmiyorum ,birde kalabalık tezgah sevmeyenler icin en güzeli tekli olan

Tefalin beyazından o yan yana olandan annem kullanıyor.. cok yer kaplıyor,çok sinir oluyorum..onun dısında tefalde güzel..
bizimki birde camlıydı,ben kırmıştım düşürüp.:)
o yüzden en güzeli çelik olan ve üst üste olan..
o yüzden ben tavsiye etmiyorum ,birde kalabalık tezgah sevmeyenler icin en güzeli tekli olan
ben de sevmiyorum iste tezgahi kalabalik cnm ya, bicak setimi falan tezgaha koymayacagim..O yuzden ust uste olur artik yoksa tefali cok şık buluyorum..

canım bizim evdede beko var biz cok memnunuz 2 seneyi gecti hiç bi sorun olmadı
cnm bekonun inoxunu incelemistim ama celigi cok ince gelmisti bana siz onu mu kullaniyorsunuz evde..Bi de beyaz esyalarim arcelik olur buyuk ihtimalle o yuzden tkm olmasi acisindan arcelik dusunurum arzum olmazsa..

yok cnm celiği ince değil yani dedigim gibi biz 2 seneyi askın kullanıyoruz belki yeni üretimler daha incedir bilemem. arcelik beko zaten aynı önemli olan içine hangisi sindigi. şimdiden iyigünlerde kullanman dileğiyle..

cnm sen arceligin hangi modelini kullaniyosun inox olanini mi...Makinaya girebiliyor mu bir de celigi ince diil mi bekonunki oyle gelmisti bana arceligi inceleme firsati bulamadim..

Evet canım inox olanını kullanıyorum.
ınce derken hiç dikkatimi çekmedi bence ince değil.
ama kalitesiz alma çünkü yengem almış parlak çelik felix galiba iki günde elinde kaldı.
Tipine şirinliğine aldanmış pişman.
ben 60 aldım arçeliği o felixe 45 vermiş..

derinss arçeliği makineye mi atıyorsunbilmiyorumkismile
ilk kez duydum
biz elimizde yıkıyorus

yanlış anlaşılmasın galiba plastik olanıda var bende inox olanı var.
ben onu atıyorum makinaya.
elde yıkamıştım bende birkaç kez,boşuna uğraşmışım.
öyle güzel çıkıyor ki boşuna elimde yıkamışım.

Evet canım inox olanını kullanıyorum.
ınce derken hiç dikkatimi çekmedi bence ince değil.
ama kalitesiz alma çünkü yengem almış parlak çelik felix galiba iki günde elinde kaldı.
Tipine şirinliğine aldanmış pişman.
ben 60 aldım arçeliği o felixe 45 vermiş..

yanlış anlaşılmasın galiba plastik olanıda var bende inox olanı var.
ben onu atıyorum makinaya.
elde yıkamıştım bende birkaç kez,boşuna uğraşmışım.
öyle güzel çıkıyor ki boşuna elimde yıkamışım.

cnm senin model bu mu oyle ise ve memnunsan arcelik alicam daha dogrusu aldiricam nisanlima komut beklio benden..yerimseniben yalniz fiyati 150 falan bunun sen aldigin donemde ucuz muydu acaba?
fdvwuw.jpg

cnm senin model bu mu oyle ise ve memnunsan arcelik alicam daha dogrusu aldiricam nisanlima komut beklio benden..yerimseniben yalniz fiyati 150 falan bunun sen aldigin donemde ucuz muydu acaba?
fdvwuw.jpg

Arçelik yılda 2 kere indirim yapıyor.Ben ona denk geldim galiba.
Ben çeyizimi 20 günde dizdiğim için şu an hayal gibi geliyor fiyatlar vs net dğeil kafamda ama eve model bu bendeki bu.
Memnununm suyu kısa sürede ısıtıyor.Makinada yıkanabiliyor.Görüntüsü şık.
Annemde bunu kullanırdı ben o yüzden kendime de bundan almıştım zaten.

Arçelik yılda 2 kere indirim yapıyor.Ben ona denk geldim galiba.
Ben çeyizimi 20 günde dizdiğim için şu an hayal gibi geliyor fiyatlar vs net dğeil kafamda ama eve model bu bendeki bu.
Memnununm suyu kısa sürede ısıtıyor.Makinada yıkanabiliyor.Görüntüsü şık.
Annemde bunu kullanırdı ben o yüzden kendime de bundan almıştım zaten.
tamam cnm cok sagol bi de bayiide gidip bakarsam kafam daha da net olucak insallah..

Arkadaşlar inox ların üzerinde su izi, parmak izi çok fazla örünüyor, sürekli silmek gerekiyor. Bir süre sonra leke leke gibi oluyor silince de geçmiyor. Ben inox almanızı tavsiye etmem. Belki bu lal serisi gibi metalik kırmızı veya metalik başka renklerde aynı sıkıntı yoktur ama inoxlarda var ne yazık ki..

Arkadaşlar inox ların üzerinde su izi, parmak izi çok fazla örünüyor, sürekli silmek gerekiyor. Bir süre sonra leke leke gibi oluyor silince de geçmiyor. Ben inox almanızı tavsiye etmem. Belki bu lal serisi gibi metalik kırmızı veya metalik başka renklerde aynı sıkıntı yoktur ama inoxlarda var ne yazık ki..
cnm evet dogru soyluyosun da beyaz esylar inox olunca cayciyi da oyle dusundum..beyaz esyalari silerken onu da silerim artik ama lal serisi de gusel onu incelemistim..

benimde herşeyim inox , ama bazı kullananlar cok memnun inoxtan .. buzdolabını alırken adam demişti mikrofiber bezle silinir diye,ona ragmen aldıysam sileriz ..görüntüsü yeter dimeopuyorumnanaktan

Back