• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnox ya da çelik Çaycı onerileriniz...

arkadaşlar merhaba bende yavaş yavaş çeyizime başladım ben korkmazın su tost makınası+çay makınası+kahve makınasını almayı planlıyorum ama daha tam kararımı vermedım bunlar tezgahın uzerınde duracagı ıcın frıtozde korkmaz alıyım dyorum aranızda korkmazın urunlerını kullanan varmı yardımcı olursanız cok sevınecegım eger olumsuz bısey cıkarsa almam en azından sımdıden tesekurler

benimde herşeyim inox , ama bazı kullananlar cok memnun inoxtan .. buzdolabını alırken adam demişti mikrofiber bezle silinir diye,ona ragmen aldıysam sileriz ..görüntüsü yeter dimeopuyorumnanaktan
canim ya ben bu inox arceligi inceledim cok kisa bi sure magazada ve uzerinde cok itici lekeler vardi..Hosuma gitmedi gibi sanki, inox almasam mi acaba..:uhm:

Beyaz eşyada sıkıntı olacağını sanmıyorum inox'un.
Ama böyle su ısıtıcısı veya çaycı gibi sürekli üzerine su değecek olan aletlerde su izi insanı uğraştırabilir.

arçelik semaver şeklinde olan...anamda var ben bana hedaye gelir die çeyizime almadım ama süper evde kullanıoruz

bende öyle düşünüyorum canım bekoyla arcelik aynı uretim ikisine de bakayım diyorum.. ben herseyimi bekodan aldım aslında takım olsa süper olur vereliniortak
ben de oyle dusunmustum arcelik olucak gibi beyaz esyalar, inox almayip su lal serisinden mi alsam..o da cam kirar fisfisfismiyim acep..

ben de oyle dusunmustum arcelik olucak gibi beyaz esyalar, inox almayip su lal serisinden mi alsam..o da cam kirar fisfisfismiyim acep..

canım kendine güveniyorsan al güvenmiyorsan alma:1:en garantisi komple celik heralde ,lal seriside cok güzel ama o piti piti yap:dance:

Arçelik lal serisi çok şık duruyor
ama benim daha hiç bişeyim belli olmadığı için Tefalin metal modelini almayı düşünüyorum
mutfak dolaplarını renkli istiyorum çünküü

Back