- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
Beyaz esyalarimi inox dusundugum icin kizlar inox ya da çelik çaycı dusunuyorum..Sizler aldiniz mi, ya da hangilerinden memnunsunuz yazarsaniz cok sevinirim..vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çay makinesi arçelik tiryaki seçin. ama neden çelik. zamanla çizilmezmi. bende tiryaki lal ( kırmızı ) var. su haznesi cam ve 2 lt su alıyor. beyazıda var. en güzel özelliğide kaynayıp otomatiğe geçince su haznesinin içinde yanan mavi ışığı. hem açık kalma riskini azaltıyor hemde gece çok şık görünüyor
cnm sen arceligin hangi modelini kullaniyosun inox olanini mi...Makinaya girebiliyor mu bir de celigi ince diil mi bekonunki oyle gelmisti bana arceligi inceleme firsati bulamadim..Arçelik var bende çok da memnunum.
Atıyorum makineye pırıl pırıl çıkıyor lekelense bile..
oyle yapiyim di mi lilyumcum ya kararsiz kaldim bak simdi farkli alternatifler sunulunca..derinss arçeliği makineye mi atıyorsunbilmiyorumkismile
ilk kez duydum
biz elimizde yıkıyorus
miss canım beyaz eşyaların öyleyse bencede çelik al
supersiniz kizlar resim bile koymussunuz valla...alkisalkisalkis karar verelim hep beraber iste..
bi de tefal var kizlar ama tezgahta cok mu yer kaplar acaba...:sm_confused:
oyle yapiyim di mi lilyumcum ya kararsiz kaldim bak simdi farkli alternatifler sunulunca..
canım bence bunlar çok yer kaplıyor
tavsiye etmem bir arkadaşta vardı da
tezgahta zaten bir sürü şey olması gerekiyor elinin altında bir de bu olunca çok yer kaplar
tıkış tıkış tezgahlar da çok dağınık ve göz yorucu oluyopr
o zaman tefali eliyorum kizlar her ne kadar cok begensem de...Celiklerden ne olmali onu dusuniim mat gorunumlu istiyorum..:hulya:evet canım bence öyle yap.
bizim bi tanıdığımız bütün mutfak eşyalarını arçelik lal serisi almıştı
doğal olarak çaycısınıda öyle almış .mutfak dolaplarıda kırmızı. e böyle olunca o çaycı yakışmış tabi mutfağa
ama senin beyaz eşyaların öle olduğu için bnce çelik.
o tefalin ikili olanınıda biz kursta kullanıyoruz farklı markasını
yer kaplıyor bencede
arzumun hangi modelini alicaksin sebnemcim sen...miss_curios canım sen karar verebildin mi bende alıcam çaycı
benimde eşyalarıma uyumlu olması açısından çelik düşünüyorum
tefal çok güzel ama yer kaplar
sanırım ben arzum alıcam