• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolik hapı

Ebrudmr12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
34
9
1
28
merhaba arkadaşlar ilk kürtajımın üzerinden 4 ay geçti tekrar hamile kalmak istiyorum doktora muane olmaya gittim yumurtalıkların sağlıklı hiç bir problem yok dedi hamile kalmak istiyormusun diye sordu evet dedim oda bana inofolik hapı verdi hamile kalımını kolaylaştırıyormuş bu hapı kullanıp hamile kalan varmı ???

ewet cnm ben 2 ci kutum bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim bana faydası ve düzensiz adet oluodum suan 19 haftalık hamıleyim darısı basına :)

dördüncü kutumda hamile kaldığımı öğrendim. henüz çok minik. göstermez kendini ama betam hamile olduğumu söylüyor :)

slm kızlar inş. bu ay hamiş haberlerimizi bizde yazarz buralara dr um bu ayda klomen verdi aslında sormustum bi ara inofolik combi die bi ilac var onu kullansm die muayene etmem gerek dedi muayene etti tekrar tahlil verdim falan normaldı tekrar klomene baslattı bende sormayı unuttm zaten evde bi sürü soru geliyr aklıma dr gidince hepsi kus olup ucuyorrr:):)

klomenle inofolik combi aynı tarzda ilaclarmı acaba

slm kızlar inş. bu ay hamiş haberlerimizi bizde yazarz buralara dr um bu ayda klomen verdi aslında sormustum bi ara inofolik combi die bi ilac var onu kullansm die muayene etmem gerek dedi muayene etti tekrar tahlil verdim falan normaldı tekrar klomene baslattı bende sormayı unuttm zaten evde bi sürü soru geliyr aklıma dr gidince hepsi kus olup ucuyorrr:):)

klomenle inofolik combi aynı tarzda ilaclarmı acaba
Bende senin gibiyim doktorn yannda herşeyi unutuyorum nedense klomeni ilk defa duydm netten araştırıp bakıcam

Bende senin gibiyim doktorn yannda herşeyi unutuyorum nedense klomeni ilk defa duydm netten araştırıp bakıcam
BENDE DR GİTTİGİMDEN BERİ TANISTIM BU TİP SEYLERLE KLOMENDE YUMURTALIKLARA YARDIMCI BİR İLAC DİE BİLİYRM ADETİN 5İLA 9 GÜNÜ KULLANIYSN 5 GÜN SONRA YUMURTALIKLARINA BAKIYO DR ONA GÖRE CATLAMA ZAMANINI SÖYLÜYO GEREK DUYARSA ÇATLATMA İĞNESİ VERİYR FALAN BENDE PCO DA VAR SANIRIM AMA DEGERLERİM NORMAL CIKTI

Back