• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inofolıc ve pko

Zehra3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
81
18
38
30
Arkadaşlar merhaba. Ben 6 aylık evlıyım cocuk istıyoruz pko var bende doktor ınofolıc ve folıcode verdı yumurtam gelıssın dıye bu ılacları kullanıp hamıle kalan var mı ya da faydasını gören var mı

Yok söylemedi ama hamilelik gerçekleşene kadar devam bana da polikistiksin sen yumurtaların tembel o yüzden inofolic kullan dedi ben de o şekilde başladım. Çok da pahalı bi ilaç 🤭

Yok söylemedi ama hamilelik gerçekleşene kadar devam bana da polikistiksin sen yumurtaların tembel o yüzden inofolic kullan dedi ben de o şekilde başladım. Çok da pahalı bi ilaç 🤭
Aynen öyle ben 97 lıraya aldım ve aşırı susatıyor 😂bana devam demedı benımde aklıma gelmedi ılacın içinde çok var sanıyordum ama çok da yokmuş. Ama bana bır folık asıt daha verdı . İnşallah faydasını görürüz 😇

Bende kullanıyorum 1,5 aydır ve klomen kullanmama rağmen bu ay yumurtalıklarım gelişmedi malesef.. henüz ilacın bi etkisini göremedim.. inşallah bidaki ay gelişme olur

Evet 3 ay kullan dedi ama bende hemen gebelik istedigim icin inofolic’le beraber adet döneminde klomende kullaniyorum
Anladım ınsallah Allah gönlünüze göre verır. Bana su kadar kullan demedı bende bıtınce tekrar arayıp soracağım. Bana hasta olunca gel dedı sızde de mı pko var

Bende pko tedavisi gördüm klomen matofin kullandım hsg çekindim sonraki ay inofolic tozla hamile kaldım

Cnm benim hsg çekildi diğer ay kullandım ilk kullanista hamile kaldım omu etki etti hsg mi bilemiyorum
Anladım ınsallah bende de ıse yarar canım. Kusura bakma çok soru soruyorum ama hsg yı neye göre cekıyorlar ne ıse yarıyor. 5 aydır bu konuda doktora gıdıyorum ama 3 Ay dene dedı bana yenı başladı ılac vermeye o yüzden soruyorum

Anladım ınsallah bende de ıse yarar canım. Kusura bakma çok soru soruyorum ama hsg yı neye göre cekıyorlar ne ıse yarıyor. 5 aydır bu konuda doktora gıdıyorum ama 3 Ay dene dedı bana yenı başladı ılac vermeye o yüzden soruyorum
Ben 1 sene gittim matofin verdiler klomen verdiler olmayınca hsg cekelim dediler tüplere bakıyorlar açık cıktı sorin yoktu sonra inofolic kullandım o ay oldu spor flnda yaptım kilo verdim 60 kilodan 53 kiloya düştüm

Ben 1 sene gittim matofin verdiler klomen verdiler olmayınca hsg cekelim dediler tüplere bakıyorlar açık cıktı sorin yoktu sonra inofolic kullandım o ay oldu spor flnda yaptım kilo verdim 60 kilodan 53 kiloya düştüm
Teşekkür ederım canım. 56 kıloyum bana da doktor kılo alma kılonu koru dedı ama çok zor oluyor ama yıne de Allah bızlere de nasıp eder de hayırlısıyla o mutluluğu yaşarız 🙏🙏

Back
X