- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Canım senin kullandıgın bu muydu ?Ben varim 1 paketi 2 ayda bitirdim her ay 10 tane ictim sadece 2.ayda hamile kaldim ama dis gebelik oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin kullandıgın bu muydu ?Ben varim 1 paketi 2 ayda bitirdim her ay 10 tane ictim sadece 2.ayda hamile kaldim ama dis gebelik oldu
Ben bunu kullandımCanım senin kullandıgın bu muydu ?
Faydasını gördün mü peki canm ?Ben bunu kullandım
Evet buydu ama dikkat edin kizlar ben hamile kaldim ama dis gebelik cikti yumurta gelistirici ilaclar dis gebelige sebep olabiliyormusCanım senin kullandıgın bu muydu ?
Hadi ya ayy kokrktm valla şimdiEvet buydu ama dikkat edin kizlar ben hamile kaldim ama dis gebelik cikti yumurta gelistirici ilaclar dis gebelige sebep olabiliyormus
Canım bende bugun aldm inofolic ama acaba dgru mu alms eşim emin değilim.
Fotosunu koydm bakar msn dgru almıs mıyız ?
Evwt canım hap olan . İkisinin arasındaki fark ne peki toz ve kapsul arasındaki fark ?Canım ben inofolik şase kullanıyorum. Pembe olandan. Toz şeklinde benimki . Bide böyle hap olanı var. Sen onu almışsın sanırım
Toz olanda etken madde miktarı biraz daha fazlaymis doktorum öyle demişti.Evwt canım hap olan . İkisinin arasındaki fark ne peki toz ve kapsul arasındaki fark ?
Ben bi daha hamile kalmak icin almicam o ilactan normal folik asit icecemHadi ya ayy kokrktm valla şimdi![]()
Hım herkesin bünyesi farklı deniycem ben mecbur. Denize düşen yılana sarılır misali. Allah büyüktür bakalım nolcak :/Ben bi daha hamile kalmak icin almicam o ilactan normal folik asit icecem
Hımmm . Bi önce bunu denıycem bakalım sonuc ne olcakToz olanda etken madde miktarı biraz daha fazlaymis doktorum öyle demişti.
Ben bi daha hamile kalmak icin almicam o ilactan normal folik asit icecem
Sizde var mı pco ?Sizde de pko mu var, o yüzden mi icmistiniz inofolik ?
Ben çok memnun kaldım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor sanırım. Birçok ilaç kullandım pko için hormon hapları doğum kontrol haplari...vs Birtek bundan fayda gördüm. Tabi buna ek olarak yürüyüş yapıyorum. Belki oda etkiliyorHımmm . Bi önce bunu denıycem bakalım sonuc ne olcakadetlerim falan düzene falan girse biraz kiloda vercem ama. Hem haşimato hem hipotroit hem pco
işim biraz zor
Hım koşu bandm varda bi ara hep yuruyordm baktm kilo veremiyorm bıraktmBen çok memnun kaldım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor sanırım. Birçok ilaç kullandım pko için hormon hapları doğum kontrol haplari...vs Birtek bundan fayda gördüm. Tabi buna ek olarak yürüyüş yapıyorum. Belki oda etkiliyor
Bende pko yok sadece yumurta kalitesi artsin diye icmistimSizde de pko mu var, o yüzden mi icmistiniz inofolik ?
İlaçların etkileri bir iki günde olamaz diye düşünüyorum canım hamilelik düşündüğün an başlayabilirsin fazla kullanırsan da zararı yok vücudun gıda alıyor sadece vitaminOo ben bayadır bakmamıştm konuya baya bi ilerlemiş. Çok teşekkür ederim hanımlar benimle deneyimlerinizi paylaştığınız için umut oldunuz bende gerçekten :) Peki birşey soracağm bağışlayn daha yeni yeni çocuk istediğm için pek bilmiyorum; ben inofolic i şuan kullanmıyorum çünkü eşimin işlerinin yoğunluğu dolayısıyla deneyemiyoruz şu sıralar. İlişki olacağı zaman olmadan birkaç gün önce içmeye başlasam etkisi olur mu gene?