- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Evet yani 5 gün klomen kullandım 5 gğn sonra gittim olmamış dedi,16.gün bida gittim yine olmamış dedi. Şans eseri test yaptım çift çizgiMerhaba doktor yumurta gelişmedi dediği ay mı hamile kaldınız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yani 5 gün klomen kullandım 5 gğn sonra gittim olmamış dedi,16.gün bida gittim yine olmamış dedi. Şans eseri test yaptım çift çizgiMerhaba doktor yumurta gelişmedi dediği ay mı hamile kaldınız acaba
Aaa gerçekten çok iyiymiş. Demekki erken yumurtlamıssınız heralde :)Evet yani 5 gün klomen kullandım 5 gğn sonra gittim olmamış dedi,16.gün bida gittim yine olmamış dedi. Şans eseri test yaptım çift çizgi
Ya onu çözemedi doktor işte bakalım bebeği görünce anlarız dediAaa gerçekten çok iyiymiş. Demekki erken yumurtlamıssınız heralde :)
Ne kadar güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ben de klomen kullandım doktor gelişmemiş dedi fakat yaptığım ovilasyon testleri pozitifti bu gün silikleşti çizgi kasık ağrım çok acaba bende de öyle olabilr miEvet yani 5 gün klomen kullandım 5 gğn sonra gittim olmamış dedi,16.gün bida gittim yine olmamış dedi. Şans eseri test yaptım çift çizgi
Ayy çok guzel rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :) banada dua eder msinz inşallah bnmde tutmustr çok umutluyum bu ay :)Ya onu çözemedi doktor işte bakalım bebeği görünce anlarız dedi![]()
Valla Allahtan umut kesilmez,mucize dedi doktor mesela. Ben de yumurta olmamış diye ne kadar ağladım doktor bidaki ay daha kuvvetli ilaç kullancaz demiştiNe kadar güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ben de klomen kullandım doktor gelişmemiş dedi fakat yaptığım ovilasyon testleri pozitifti bu gün silikleşti çizgi kasık ağrım çok acaba bende de öyle olabilr mi
İnşşş isteyen herkese nasip etsin Allah inş benim de sağlıcakla büyürAyy çok guzel rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :) banada dua eder msinz inşallah bnmde tutmustr çok umutluyum bu ay :)
Amin Canım :)İnşşş isteyen herkese nasip etsin Allah inş benim de sağlıcakla büyür
İnan benimde aynı mucizeye çok ihtiyacım var bende aylardır ilaç tedavisi görüyorum etki etmedi artık aşılamaya geçicez dedi doktor ben dinlenemeyi tercih ettiğimi söyledim çok yoruldum çünküValla Allahtan umut kesilmez,mucize dedi doktor mesela. Ben de yumurta olmamış diye ne kadar ağladım doktor bidaki ay daha kuvvetli ilaç kullancaz demişti
Ne kadardır deniyorsunuz canım ? Kafaya takınca uzuyormuş bu süreç . Ama bol dua ve meryem suresini duymustum bi gece okuyabildim sabahına güzel haberimi aldım. İstersen bi araştırİnan benimde aynı mucizeye çok ihtiyacım var bende aylardır ilaç tedavisi görüyorum etki etmedi artık aşılamaya geçicez dedi doktor ben dinlenemeyi tercih ettiğimi söyledim çok yoruldum çünkü
5 aydır tedavi görüyorum canım pcosluyum o yüzden olmuyo ama dua çok önemli dediğin gibi her zaman ediyorum inşallah meryem surasini de okumaya başlıyım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahNe kadardır deniyorsunuz canım ? Kafaya takınca uzuyormuş bu süreç . Ama bol dua ve meryem suresini duymustum bi gece okuyabildim sabahına güzel haberimi aldım. İstersen bi araştır
Bana da pco ara form demişti.inş olur hayırlısı ile5 aydır tedavi görüyorum canım pcosluyum o yüzden olmuyo ama dua çok önemli dediğin gibi her zaman ediyorum inşallah meryem surasini de okumaya başlıyım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok fazla akıntım ve ağrım var bugünBana da pco ara form demişti.inş olur hayırlısı ile
Sabah aç karnına 1 tane alıyordum ben pko olanlar günde 2 tane alıyorlarmış
Benim insulin drencim yüksekti gebelik için tedavi görüyorum yaklaşık 3 ay kullanım ama hicbir sonuç elde etmedik.
Ben de pcosluyum doktora gittiğim ilk gün kullanmamı söyledi bu ilacı beş aydır kullanıyorum bu ay çocuk denemesini bıraktığım halde inofolici bırakma dedi bana sabah akşam aç karna içiyorum toz halinde benimkisiOo ben bayadır bakmamıştm konuya baya bi ilerlemiş. Çok teşekkür ederim hanımlar benimle deneyimlerinizi paylaştığınız için umut oldunuz bende gerçekten :) Peki birşey soracağm bağışlayn daha yeni yeni çocuk istediğm için pek bilmiyorum; ben inofolic i şuan kullanmıyorum çünkü eşimin işlerinin yoğunluğu dolayısıyla deneyemiyoruz şu sıralar. İlişki olacağı zaman olmadan birkaç gün önce içmeye başlasam etkisi olur mu gene?
Canım bende bugun aldm inofolic ama acaba dgru mu alms eşim emin değilim.Kızlar bende inofolik kullanıyorum. Pkoluyum. Sabah akşam aç karnına içiyorum. Adetlerim çok uzun aralıklarla oluyordu. Kısalttı diyebilirim. Darısı hamileliğe inşallah