• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalanlar?

Sabah aç karnına 1 tane alıyordum ben pko olanlar günde 2 tane alıyorlarmış
Hım bende pco var o zmn alınca 2 tane alıyım ben. Adetlerim falan da baya uzuyo 3 ay faln . Bu kez ilk defa yum gununu yakaladm İnşallah allahın izniyle tutmusturda gerek kalmaz :)

Bu ilaci recetesiz alabiliyor muyuz? Ben normal folbiol kullandim aylarca ama ise yaramadi sanki ve eczaneden isteyerek alabiliyordum. Bu dediginizi de oyle alabilir miyim acaba?

Bu ilaci recetesiz alabiliyor muyuz? Ben normal folbiol kullandim aylarca ama ise yaramadi sanki ve eczaneden isteyerek alabiliyordum. Bu dediginizi de oyle alabilir miyim acaba?
Aynen zaten folik asitleri devlet karsılamıyor bildiğim kadarıyla. Yani recetesiz alabilirsinz :)

Peki digerinden farki ne simdi kafama gore de kullanmasam mi acaba diyorum :)))
》》İnofolic hem folik asit hem de inositol deniyordu sanırım yumurtlama tetikleyicisi regliyi döngüyü de düzene sokuyor o yüzden yardımcıdır hele ki pcolar için biçilmiş kaftan 《《
Bir önceki sayfada bir bayan su sekilde yazms . :) zaten folik ast takviye yani ilaç değil bir zararı olur mu bilemiyorum siz bilirsiz :)

Hım bende pco var o zmn alınca 2 tane alıyım ben. Adetlerim falan da baya uzuyo 3 ay faln . Bu kez ilk defa yum gununu yakaladm İnşallah allahın izniyle tutmusturda gerek kalmaz :)
İnşallah gerek kalmaz canım benimde 1 senem dolmuştu birkaç kür tarifi bulup kaydetmiştim adeti bekliyordum gerek kalmadı çok şükür :))

》》İnofolic hem folik asit hem de inositol deniyordu sanırım yumurtlama tetikleyicisi regliyi döngüyü de düzene sokuyor o yüzden yardımcıdır hele ki pcolar için biçilmiş kaftan 《《
Bir önceki sayfada bir bayan su sekilde yazms . :) zaten folik ast takviye yani ilaç değil bir zararı olur mu bilemiyorum siz bilirsiz :)
Evet folik asit oldugundan sebep kullanmak istiyorum ben de ama pco lu degilim yine de sorun olmaz sanirimmm. Tekrar tesekkur ederim :KK54:

İyi akşamlar,inofolic combi herkeste farklı etki gösteriyor. Ben bunu aylarca kullandım. Adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşince doktor vermişti yumurta kalitesini arttırsın diye. İlk ay adetimi öne çekti sonra etkisini görmedim.bu ay da klomen ve inofolic kullandım ve folic 1. 16. Günde bile doktor yumurta oluşmamış demişti ama şuan gebeyim ☺️☺️
Merhaba doktor yumurta gelişmedi dediği ay mı hamile kaldınız acaba

İnşallah gerek kalmaz canım benimde 1 senem dolmuştu birkaç kür tarifi bulup kaydetmiştim adeti bekliyordum gerek kalmadı çok şükür :))
Hım oh ne guzel :) bakalım bnmde inşallah gerek kalmaz. Hamilelikte kullanılıyormu bu folik asit ? Diğerlerinin kullanıldıgını biliyorm da acaba buda kullanılıyo mu ?

Back