- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Peki fiyatı neydi aldıgınızda ?Eczaneye söyle onlar getirir canım SGK karşılamadığı için sürekli bulundurmuyorlar sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki fiyatı neydi aldıgınızda ?Eczaneye söyle onlar getirir canım SGK karşılamadığı için sürekli bulundurmuyorlar sanırım
57 lira canım 20 tablet var içindePeki fiyatı neydi aldıgınızda ?
57 mi olmuş ya 45 e kaldım bu ay57 lira canım 20 tablet var içinde
Hım peki kullanım şekli nasıl ?57 lira canım 20 tablet var içinde
Ben geçen ay almıştım canım kendilerine göre mi belirliyorlar acaba fiyatı ama ne olursa olsun minnettarım kendisine :))57 mi olmuş ya 45 e kaldım bu ay
Sabah aç karnına 1 tane alıyordum ben pko olanlar günde 2 tane alıyorlarmışHım peki kullanım şekli nasıl ?
Hım bende pco var o zmn alınca 2 tane alıyım ben. Adetlerim falan da baya uzuyo 3 ay faln . Bu kez ilk defa yum gununu yakaladm İnşallah allahın izniyle tutmusturda gerek kalmaz :)Sabah aç karnına 1 tane alıyordum ben pko olanlar günde 2 tane alıyorlarmış
Aynen zaten folik asitleri devlet karsılamıyor bildiğim kadarıyla. Yani recetesiz alabilirsinz :)Bu ilaci recetesiz alabiliyor muyuz? Ben normal folbiol kullandim aylarca ama ise yaramadi sanki ve eczaneden isteyerek alabiliyordum. Bu dediginizi de oyle alabilir miyim acaba?
Peki digerinden farki ne simdi kafama gore de kullanmasam mi acaba diyorum :)))Aynen zaten folik asitleri devlet karsılamıyor bildiğim kadarıyla. Yani recetesiz alabilirsinz :)
Az önce okudum bununla ilgili bişy tam hatırlamıyorm yanlış bilgi vermeyeyim. Bakıp size geri döneyim :)Peki digerinden farki ne simdi kafama gore de kullanmasam mi acaba diyorum :)))
Tesekkur ederim :)Az önce okudum bununla ilgili bişy tam hatırlamıyorm yanlış bilgi vermeyeyim. Bakıp size geri döneyim :)
》》İnofolic hem folik asit hem de inositol deniyordu sanırım yumurtlama tetikleyicisi regliyi döngüyü de düzene sokuyor o yüzden yardımcıdır hele ki pcolar için biçilmiş kaftan 《《Peki digerinden farki ne simdi kafama gore de kullanmasam mi acaba diyorum :)))
İnşallah gerek kalmaz canım benimde 1 senem dolmuştu birkaç kür tarifi bulup kaydetmiştim adeti bekliyordum gerek kalmadı çok şükür :))Hım bende pco var o zmn alınca 2 tane alıyım ben. Adetlerim falan da baya uzuyo 3 ay faln . Bu kez ilk defa yum gununu yakaladm İnşallah allahın izniyle tutmusturda gerek kalmaz :)
Evet folik asit oldugundan sebep kullanmak istiyorum ben de ama pco lu degilim yine de sorun olmaz sanirimmm. Tekrar tesekkur ederim》》İnofolic hem folik asit hem de inositol deniyordu sanırım yumurtlama tetikleyicisi regliyi döngüyü de düzene sokuyor o yüzden yardımcıdır hele ki pcolar için biçilmiş kaftan 《《
Bir önceki sayfada bir bayan su sekilde yazms . :) zaten folik ast takviye yani ilaç değil bir zararı olur mu bilemiyorum siz bilirsiz :)
Merhaba doktor yumurta gelişmedi dediği ay mı hamile kaldınız acabaİyi akşamlar,inofolic combi herkeste farklı etki gösteriyor. Ben bunu aylarca kullandım. Adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşince doktor vermişti yumurta kalitesini arttırsın diye. İlk ay adetimi öne çekti sonra etkisini görmedim.bu ay da klomen ve inofolic kullandım ve folic 1. 16. Günde bile doktor yumurta oluşmamış demişti ama şuan gebeyim![]()
Hım oh ne guzel :) bakalım bnmde inşallah gerek kalmaz. Hamilelikte kullanılıyormu bu folik asit ? Diğerlerinin kullanıldıgını biliyorm da acaba buda kullanılıyo mu ?İnşallah gerek kalmaz canım benimde 1 senem dolmuştu birkaç kür tarifi bulup kaydetmiştim adeti bekliyordum gerek kalmadı çok şükür :))
Evet folik asit oldugundan sebep kullanmak istiyorum ben de ama pco lu degilim yine de sorun olmaz sanirimmm. Tekrar tesekkur ederim![]()
Ben şuan kullanmıyorum yarın başka folik asit alıcamHım oh ne guzel :) bakalım bnmde inşallah gerek kalmaz. Hamilelikte kullanılıyormu bu folik asit ? Diğerlerinin kullanıldıgını biliyorm da acaba buda kullanılıyo mu ?
Hım anladm canm tsk ederimBe
Ben şuan kullanmıyorum yarın başka folik asit alıcam