- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 34
- Konu Sahibi semiramis1990
Meraba kızlar, inofolic kullanan var mı ve faydasını gören yumurtası gelişen hamile kalan??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay kullandım sac uzamasi tirnak guclenmesi disinda hicbirsey yapmadi. Gebelik oluşmadı, yeni evliyim gebelik dusuncesi ile doktora gittiğimde duzensiz adetlerim var diyince verdi, ve maalesef sadece maddi olarak olumsuz etkiledi, bende ise yaramadi, insallah sizde yararMeraba kızlar, inofolic kullanan var mı ve faydasını gören yumurtası gelişen hamile kalan??
Merhaba canm insallah sende bian önce bebisine kavusursun. Bana doktor vermedi kendim kullandm. Adetlerim düzenlidir bi problem yok . Sadece inofolic kullandıgım ay ovulasyon testinde yumurtlamayı cok yogun bordo gördüm baya olgunlasmıstı o yuzden fikir almak istedm. Evet cok pahalı 73 tl olmus..3 ay kullandım sac uzamasi tirnak guclenmesi disinda hicbirsey yapmadi. Gebelik oluşmadı, yeni evliyim gebelik dusuncesi ile doktora gittiğimde duzensiz adetlerim var diyince verdi, ve maalesef sadece maddi olarak olumsuz etkiledi, bende ise yaramadi, insallah sizde yarar
İnsallah sizde guzel haberi en yakin zamanda alirsiniz, sonuçta takviye bir zarari yokMerhaba canm insallah sende bian önce bebisine kavusursun. Bana doktor vermedi kendim kullandm. Adetlerim düzenlidir bi problem yok . Sadece inofolic kullandıgım ay ovulasyon testinde yumurtlamayı cok yogun bordo gördüm baya olgunlasmıstı o yuzden fikir almak istedm. Evet cok pahalı 73 tl olmus..
İnsallah canımm sende en yakın zamanda kavusursun insalallahh pes etmek yok ne kadarlk evlisin canm ne zamandan beri düsünüyosunİnsallah sizde guzel haberi en yakin zamanda alirsiniz, sonuçta takviye bir zarari yok
Ben her gün kullanıyorm bi şase 2.kutum bu gecen gün aldıgımda 50 liraydı suan 73 e cıkarmıslar fırsatcılar! 20 günde 23 lira zam koymuslar!ben kullandım ama gebelik bende de oluşmadı. gerçi ben 1 paket (20 tane vardı içinde) saşe kutuyu 2 aya yaydırarak içtim. yani ilk ay 10 tane, 2. ay 10 tane kullandım. yumurtlamayı görünce bıraktım. adet ya da yumurtlama fark etmeksizin hiç ara vermeden, 2-3 ay her gün kullananlar da olmuş. bu ay da almayı düşündüm ama onun yerine başka bir takviye sipariş ettim bugün.
ooooooffff çok pahalanmış. ben de 50 TL'ye almıştım geçen ay. 3-5 lira zam anlarım da 23 lira da abartı olmuş.Ben her gün kullanıyorm bi şase 2.kutum bu gecen gün aldıgımda 50 liraydı suan 73 e cıkarmıslar fırsatcılar! 20 günde 23 lira zam koymuslar!
Evet eczacı bile şok oldu 50 liraydı ne ara 73 lira yaptılar bunu dedi. Pis fırsatcılar bide 1 ay bile gitmiyo 20 günbu ayda kullanıymda olmadı baska folikasite gecerim buna para mı dayanırooooooffff çok pahalanmış. ben de 50 TL'ye almıştım geçen ay. 3-5 lira zam anlarım da 23 lira da abartı olmuş.
yani her gün düzenli kullanımda dayanmaz tabii ki. ben 2 aya yayınca çok da etkilemedi ama her gün kullanırsan ayda 1 buçuk kutu gider, o da zaten aylık 100 TL'yi geçer. insan bebek için nelere nelere para harcıyor... ben bugün sipariş ettiğim takviye gelsin, onu kullanayım bu ay belki bir sonraki ay yine inofolic alırım, bilmiyorum. kafam karışık. 6 ay kullanan olmuş, eski yorumlarda okudum.Evet eczacı bile şok oldu 50 liraydı ne ara 73 lira yaptılar bunu dedi. Pis fırsatcılar bide 1 ay bile gitmiyo 20 günbu ayda kullanıymda olmadı baska folikasite gecerim buna para mı dayanır
Araliktan beri deniyoruz, martta kullandim inofolic haziranda biraktim şimdide cylco progynova kullanyrmİnsallah canımm sende en yakın zamanda kavusursun insalallahh pes etmek yok ne kadarlk evlisin canm ne zamandan beri düsünüyosun
O nası bise canm ilk defa duydum daha mı iyimisAraliktan beri deniyoruz, martta kullandim inofolic haziranda biraktim şimdide cylco progynova kullanyrm
Östrojen hormonu iceriyormus, yumurtalari daha olgunlaştıriyormus bildigin kadinlik hormonu, bana hem Adet düzensizliği için verdi hemde gebelik icin. Bakalim inşallahO nası bise canm ilk defa duydum daha mı iyimis
Tup bebek tedavisinde yaygin kullanılıyormuşO nası bise canm ilk defa duydum daha mı iyimis
Anladım canm insallan iyi gelir en yakın zamanda alırsn güzel haberiTup bebek tedavisinde yaygin kullanılıyormuş
Cok teşekkür ederim amin inşallah sizde, en yakın ve hayırlı zamandaAnladım canm insallan iyi gelir en yakın zamanda alırsn güzel haberi❤