- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Farketmiyor canım benim adete 1 hafta vardı başladığımda gün de 1 tane alıyordum adet olunca gün de 2 tane aldım yumurtlayana kadarıyı gunler . bu ılacı adetten sonra mı kullanmak gerekıyormmus ? ben adetlı ıken basladım ve 8 gundur kanamam devam edıyor
Canım adetten sonra 9 ile 10. Günlerde başlıyorsun cifr çizgiyi görene kadar her gün yapıyorsun internetten araştırırsan daha iyi anlarsın canım
Kanama yapmamasi lazim bekle biraz dahaarkadaşlar merhabalar ben ınofolic kullanmaya başladım ikinci kez bu ay adetime 6 gün var ama sabah kalktım bir damla kanamam olmuş şuan hiç bir şekilde kanamam yoksizde de böyle bişey oldu mu başına böyle bişey gelip hamile kalıp yada adet gören oldu mu
Kanama yapmamasi lazim bekle biraz daha
Insallah hamilesindirBekleyeyim birkaç gün daha göğüslerim ucunda ağrı çok ve mide bulantılarımda var inşallah gebeyim dir
arkadaşlar merhabalar ben ınofolic kullanmaya başladım ikinci kez bu ay adetime 6 gün var ama sabah kalktım bir damla kanamam olmuş şuan hiç bir şekilde kanamam yoksizde de böyle bişey oldu mu başına böyle bişey gelip hamile kalıp yada adet gören oldu mu
canım bende anlamadım ki dün bir seferliğe masus sabah kan geldi ondan sonra hiç birşey yok randevu günümün gelmesini bekliyecem doktora görünmek içincanım bende 1 aydır kullanıyorum ama hiç kanama falan yapmadı...
Insallah hamilesindir
Ben adetli iken baslamistm hala bitmedi ama 3 ayin sonunda adet oldum onun etkisi mi var acaba 3 ay i toplu oluyorum sanırımcanım bende 1 aydır kullanıyorum ama hiç kanama falan yapmadı...
Doktora git kafana gore kullanma ilac. Daha yeni evliymissin ben 8.ayda kendiligimden hamile kalmistim düsük yasadim amaKızlar merhaba bendede pko var bi tedavi görmedim 7 aylık evliyim bebek istiyoruz şuan dra gitmedim daha eczaneden inofolic alıp içmeye başlasammı acaba yoksa dr kontrolünde mi başlasam bu ilaca ne önerirsiniz
Dra da 2 3 hafta sonra gidebilicem ne yapayım sizce
Ben adetli iken baslamistm hala bitmedi ama 3 ayin sonunda adet oldum onun etkisi mi var acaba 3 ay i toplu oluyorum sanırım
Kızlar merhaba bendede pko var bi tedavi görmedim 7 aylık evliyim bebek istiyoruz şuan dra gitmedim daha eczaneden inofolic alıp içmeye başlasammı acaba yoksa dr kontrolünde mi başlasam bu ilaca ne önerirsiniz
Dra da 2 3 hafta sonra gidebilicem ne yapayım sizce
Mrhaba canm bnde kullanamaya başlayalı 1 hafta oldu günde 1 tane tok içiyorumHerkese merhaba. Inofolic tablet şeklini kullananlar günde kaç tane aldınız?
Artık gitmem gerekiyor doktora çünkü 15 gün oldu hala bitmedi sinirim bozuldu resmensanmıyorum kuzum inofolıc bildiğin bir folıc asit yumurtlamanada yardımcı bir ilaç istersen bir dr git derim
Herkese merhaba. Inofolic tablet şeklini kullananlar günde kaç tane aldınız?
Canım işe yaramış mı hamile misin merak ettimYeni başaldım bende ilk ay adet oldum bu ayda bekliyorum bakalım 20 sinde size haber verirm işe yarayıp yaramadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?