Gebeliğe Hazırlık İNOFOLİC kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ıyı gunler . bu ılacı adetten sonra mı kullanmak gerekıyormmus ? ben adetlı ıken basladım ve 8 gundur kanamam devam edıyor
Farketmiyor canım benim adete 1 hafta vardı başladığımda gün de 1 tane alıyordum adet olunca gün de 2 tane aldım yumurtlayana kadar

arkadaşlar merhabalar ben ınofolic kullanmaya başladım ikinci kez bu ay adetime 6 gün var ama sabah kalktım bir damla kanamam olmuş şuan hiç bir şekilde kanamam yoksizde de böyle bişey oldu mu başına böyle bişey gelip hamile kalıp yada adet gören oldu mu

arkadaşlar merhabalar ben ınofolic kullanmaya başladım ikinci kez bu ay adetime 6 gün var ama sabah kalktım bir damla kanamam olmuş şuan hiç bir şekilde kanamam yoksizde de böyle bişey oldu mu başına böyle bişey gelip hamile kalıp yada adet gören oldu mu
Kanama yapmamasi lazim bekle biraz daha

canım bende 1 aydır kullanıyorum ama hiç kanama falan yapmadı...

Kızlar merhaba bendede pko var bi tedavi görmedim 7 aylık evliyim bebek istiyoruz şuan dra gitmedim daha eczaneden inofolic alıp içmeye başlasammı acaba yoksa dr kontrolünde mi başlasam bu ilaca ne önerirsiniz
Dra da 2 3 hafta sonra gidebilicem ne yapayım sizce

Kızlar merhaba bendede pko var bi tedavi görmedim 7 aylık evliyim bebek istiyoruz şuan dra gitmedim daha eczaneden inofolic alıp içmeye başlasammı acaba yoksa dr kontrolünde mi başlasam bu ilaca ne önerirsiniz
Doktora git kafana gore kullanma ilac. Daha yeni evliymissin ben 8.ayda kendiligimden hamile kalmistim düsük yasadim ama

Ben adetli iken baslamistm hala bitmedi ama 3 ayin sonunda adet oldum onun etkisi mi var acaba 3 ay i toplu oluyorum sanırım:halay:

sanmıyorum kuzum inofolıc bildiğin bir folıc asit yumurtlamanada yardımcı bir ilaç istersen bir dr git derim

canım öncelikle dr görün derim çünkü inofolığinde çeşitleri war hangisi sana uygunsa onu werir dr

Herkese merhaba. Inofolic tablet şeklini kullananlar günde kaç tane aldınız?

Selam kızlar bende bu ay kullanmaya başladım combi olan inşallah hepimiz faydasını görürüz bende pcos hastasıyım bir tüp bebek denemem var 2. Ayında kalbi durdu kürtaj ile aldılar :KK43:

Back