- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda sıcaklığında dıye biliorm cnm bnde kullanıyorum hamilelik için yardımcı oluyor ama illa kullanan herkes gebe klck diye bişey yok maalesefkızlar bu ınofolıc sıcak soguk suyla içiyorsunuz ve hamile kalınıyomu ?
Adetiniz 7 gun gecikti mi test yapsaydiniz cunku kimyasal yasiyor olabilirsiniz
Kimyasal gebelik diye geciyor netten arastirabilirsiniz ben 3 defa yasadim da
Merhaba kizlar. İnofolic ne icin kullaniliyor. Folik asit mi sadece yoksa duzenli adet gormeyidem sagliyor?
Neden aşılama yapıldı canım?Merhaba hanımlar bende bu ay kullanmaya başladım kapsül olandan hiç bir sorunum yok sadece doktor yumurtaları daha kaliteli yapıyor bunu kullan dedi bende sabah akşam alıyorum.
22 martta aşılama yaptırdık rabbim hayırlısını versin inşallah bekliyorum
Neden aşılama yapıldı canım?
faydasini gordunuz yani ne guzel bende sorun yok diyorlar ama bence biraz yumurta tembelligi var bende kullaniyorum 1.5 aydir ins ise yarar gecen ay kimyasal oldu yarim ay kullanmistimBende sol yumurta tembelliginden dolayi inofolic combi kullanmıstım kapsül olan yumurtaligim calisti cok sükur.
Anladım canım Allah şifa versin inşallahEşimin sperm sayısı düşük o yüzden canım
Bende 1 sene once kimyasal gebelik yasadim. Hala gebe kalamadim psikolojikmenfaydasini gordunuz yani ne guzel bende sorun yok diyorlar ama bence biraz yumurta tembelligi var bende kullaniyorum 1.5 aydir ins ise yarar gecen ay kimyasal oldu yarim ay kullanmistim
Anladım canım Allah şifa versin inşallah
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım bakalım bugün 4. Gün rabbim inşallah kucağımı boş bırakmaz
gecmis olsun canim benimde 3 defa oldu nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum tsh olcturdum 4.6 cikti kimi doktor troit diyor kimi degil diyor anlamadim gittiBende 1 sene once kimyasal gebelik yasadim. Hala gebe kalamadim psikolojikmen
15 gun sogan suyu ic doktorum onerdi yaptim hormonlarim dengelendigecmis olsun canim benimde 3 defa oldu nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum tsh olcturdum 4.6 cikti kimi doktor troit diyor kimi degil diyor anlamadim gitti