Arkadaşlar pko hastasıyım doktor inofolic toz verdi pembe ni kutu sabh akşam 1 tane dedi tok karnına al dedi kutusunun kapağnada kocamn yazmşlar aç karna alın diye şaştım kaldım bnde aç alıyorum belki doktorun boşluk anına gelmştir şaşırmitr diye yanlş mı yapıyorum acaba bilginiz var mı açlık tokluk konusunda
EVET kapsül olanı da kullandm 2 ay aç dı o buna napcmı bilemedm iki tarfta farklı söyleynce teşekkür ederim kuzum:)Ben kapsul olanını kullanıyorum ve doktor aç karna dedi canım ama kimi aç diyor kimi tok cok tuhaf eczacına sorsaydın birde
Silik çıktyda olablr daha yenidir ondan silik çıkmştr belki sen kan testi yaptr bence daha garanti :) inşallah vardır:)Kizlar banada yardim edin lutfen pazartesi adet olmam gerekiyordu daha olmadim ama cuma gununden beri inofolik combi kullaniyorum bugun normal gebelik testi yaptim once cokkkk silik cikti bir muddet sonrada kayboldu sizce hamile olabilir miyim
2 ay kullandm folidoce zaten gebe kalmadan 3 ay önce başlanması bebek için çok faydalymşBen de bugün muayene oldum, 2 cm miyomum var, kist yok. Dr gebelik iatiyorsun madem 3 gün içinde ilişki yaşa, yumurtlama olmak üzere dedi. Bir de Folidoce yazdı, folik asit ve B12.
Hamile misiniz şimdi?2 ay kullandm folidoce zaten gebe kalmadan 3 ay önce başlanması bebek için çok faydalymş
değilim canm pko var doktor folikasit ilacımı değiştrdi İnofolic verdi pembe bi kutu toz şeklindeHamile misiniz şimdi?
şifa olur inşallah canımHayır
değilim canm pko var doktor folikasit ilacımı değiştrdi İnofolic verdi pembe bi kutu toz şeklinde
Hadi inşallahKizlar simdi erken gebelik testi yaptim baya cikti ama daha cok yeni belli ins saglikli bir gebelik olur ve beni birakmaz
İnşallah canım benim:)Kizlar simdi erken gebelik testi yaptim baya cikti ama daha cok yeni belli ins saglikli bir gebelik olur ve beni birakmaz
2 gün gecikmesi çok erken kesin olarak çıkmaz testte bnce biraz daha bekle testin boşa gitmesin :)Kızlar merhabalar ben düzenli adet görmüyorum yumurta tembelliği varmış 10aylık evliyim doktora gittim oda bana inofolic verdi bir ay önce 14 gün kanamam oldu bu ay ise adetim 2 gün geciyor4 gündür ilacı kullanıyorum sadece bulantım kasık agrım var sizce hamilelik yesti yapsam cıkar mı yani gebe olabilirmiyim hiç bir belirti yok ama acil cevap
2 gün gecikmesi çok erken kesin olarak çıkmaz testte bnce biraz daha bekle testin boşa gitmesin :)[/QUOTE
İnşallah bekliyecem her ay yapıp ne gatif sonuç alması beni strese soktu artık yapmaya çekiniyorum
Rabbim isteyen herkesw nasip etsin hayrlı saglıklı bir şeklide bixleride unutmasınAynen öyle oluyor çok yaşadım bu durunu artk prçes ettin yapmıcam nida 2 ay gecikene kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?