Gebeliğe Hazırlık İNOFOLİC kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
32
Arkadaşlar pko hastasıyım doktor inofolic toz verdi pembe ni kutu sabh akşam 1 tane dedi tok karnına al dedi kutusunun kapağnada kocamn yazmşlar aç karna alın diye şaştım kaldım bnde aç alıyorum belki doktorun boşluk anına gelmştir şaşırmitr diye yanlş mı yapıyorum acaba bilginiz var mı açlık tokluk konusunda

Ben kapsul olanını kullanıyorum ve doktor aç karna dedi canım ama kimi aç diyor kimi tok cok tuhaf eczacına sorsaydın birde

H Hsnye14 merhaba..
Ben de tok kullandım bu ilacı.

Doktorlar, ilaçlar boş mideyi olumsuz etkilemesin diye tok karna verebiliyor. Çok birsey fark etmez. Bunlar takviye ilaclar sonuçta.

Ben de bugün muayene oldum, 2 cm miyomum var, kist yok. Dr gebelik iatiyorsun madem 3 gün içinde ilişki yaşa, yumurtlama olmak üzere dedi. Bir de Folidoce yazdı, folik asit ve B12.

Kizlar banada yardim edin lutfen pazartesi adet olmam gerekiyordu daha olmadim ama cuma gununden beri inofolik combi kullaniyorum bugun normal gebelik testi yaptim once cokkkk silik cikti bir muddet sonrada kayboldu sizce hamile olabilir miyim

Kizlar banada yardim edin lutfen pazartesi adet olmam gerekiyordu daha olmadim ama cuma gununden beri inofolik combi kullaniyorum bugun normal gebelik testi yaptim once cokkkk silik cikti bir muddet sonrada kayboldu sizce hamile olabilir miyim
Silik çıktyda olablr daha yenidir ondan silik çıkmştr belki sen kan testi yaptr bence daha garanti :) inşallah vardır:)

Ben de bugün muayene oldum, 2 cm miyomum var, kist yok. Dr gebelik iatiyorsun madem 3 gün içinde ilişki yaşa, yumurtlama olmak üzere dedi. Bir de Folidoce yazdı, folik asit ve B12.
2 ay kullandm folidoce zaten gebe kalmadan 3 ay önce başlanması bebek için çok faydalymş

Kizlar simdi erken gebelik testi yaptim baya cikti ama daha cok yeni belli ins saglikli bir gebelik olur ve beni birakmaz

Kızlar merhabalar ben düzenli adet görmüyorum yumurta tembelliği varmış 10aylık evliyim doktora gittim oda bana inofolic verdi bir ay önce 14 gün kanamam oldu bu ay ise adetim 2 gün geciyor4 gündür ilacı kullanıyorum sadece bulantım kasık agrım var sizce hamilelik yesti yapsam cıkar mı yani gebe olabilirmiyim hiç bir belirti yok ama acil cevap

2 gün gecikmesi çok erken kesin olarak çıkmaz testte bnce biraz daha bekle testin boşa gitmesin :)

Aynen öyle oluyor çok yaşadım bu durunu artk prçes ettin yapmıcam nida 2 ay gecikene kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…