Hala aktifmisiniz bilmiyorum bende sizin durumunuzdayim yardımcı olurmusunuz ne kadar süre kullandinizPko vardı bende doktorum ınofolic verdi gebeligimi kolaylaştırmak için 1 ay da gebe kaldım. ama ben daha önce gebe kalmayi dusunmedigim için korunuyordum. adetlerim çok duzensizdi. şimdi bebis i mızı bekliyoruz çok şükür
Hala aktifmisiniz bilmiyorum bende sizin durumunuzdayim yardımcı olurmusunuz ne kadar süre kullandiniz
Sizin probleminiz neydi tam olarak ?walla ben yakşalık 3 ay kullandım ve hamile kalamadım
hamile kalmayı kolaylaştırdığını duyduğum için doktor kontrolünde kullanmıştım.Sizin probleminiz neydi tam olarak ?
Bende 3 ay kadar kullandım hatta tam 3 ay olmayabilir bile 5 kutu vardı 4.kutuda hamile kaldımHala aktifmisiniz bilmiyorum bende sizin durumunuzdayim yardımcı olurmusunuz ne kadar süre kullandiniz
Pko vardı bende doktorum ınofolic verdi gebeligimi kolaylaştırmak için 1 ay da gebe kaldım. ama ben daha önce gebe kalmayi dusunmedigim için korunuyordum. adetlerim çok duzensizdi. şimdi bebis i mızı bekliyoruz çok şükür
Bende 3 ay kadar kullandım hatta tam 3 ay olmayabilir bile 5 kutu vardı 4.kutuda hamile kaldım
Günde kaç doz olarak kullandım cnm?Bende 3 ay kadar kullandım hatta tam 3 ay olmayabilir bile 5 kutu vardı 4.kutuda hamile kaldım
İnşallahhh cnmm sende pko musunBende 2 haftadır kullanmaya başladım inşallah iyi haberler alırız
Bende yumurta tembelliği var pko kist Oluşumu mu demek ?İnşallahhh cnmm sende pko musun
Aynen pko demekBende yumurta tembelliği var pko kist Oluşumu mu demek ?
Adetlerim gün güne düzenli değil en fazla 1 veya 2 gün geçiyor ama hiç kist oluşmadı bende hormonlarım sınırlara yakın çıkınca doktor yumurta tembelliği var inofolic kullan dedi Bide daha yeni evli Olduğum için tedaviye başlayamam dediAynen pko demekadetler düzenlimi
Valla cnm ben ilaç kullanmazsam adet olamiyorum polistik over hastasiyim bende 5 senelik evliyim 2 senedir filan istiyoruz tedavi icin doktora gittim aşılama dedi direk ama yaptirmadim bu infolic duydum bi denemek istedim ikinci kutum bitmek üzere 2 ay bu sekilde deniycem eger olmazsa asılama yaptircam inşallah bunlara gerek kalmaz Rabbim evlat duygusunu bize yaşatır inşallahAdetlerim gün güne düzenli değil en fazla 1 veya 2 gün geçiyor ama hiç kist oluşmadı bende hormonlarım sınırlara yakın çıkınca doktor yumurta tembelliği var inofolic kullan dedi Bide daha yeni evli Olduğum için tedaviye başlayamam dedisenin ?
Amin canım inşallah inanıyorum olacak bebişlerimiz ama nazlanıyorlar :)Valla cnm ben ilaç kullanmazsam adet olamiyorum polistik over hastasiyim bende 5 senelik evliyim 2 senedir filan istiyoruz tedavi icin doktora gittim aşılama dedi direk ama yaptirmadim bu infolic duydum bi denemek istedim ikinci kutum bitmek üzere 2 ay bu sekilde deniycem eger olmazsa asılama yaptircam inşallah bunlara gerek kalmaz Rabbim evlat duygusunu bize yaşatır inşallah
İnşallahhh cnm benim :) umudumuzu kaybetmek yok Rabbimin izniyle olacak inşallahhAmin canım inşallah inanıyorum olacak bebişlerimiz ama nazlanıyorlar :)
İnşallahhh cnm benim :) umudumuzu kaybetmek yok Rabbimin izniyle olacak inşallahh
canım sen ovulasyon testi kullanıyor musunİnşallahhh cnm benim :) umudumuzu kaybetmek yok Rabbimin izniyle olacak inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?