• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic kullananlar? hamile kalanlar?

Pko vardı bende doktorum ınofolic verdi gebeligimi kolaylaştırmak için 1 ay da gebe kaldım. ama ben daha önce gebe kalmayi dusunmedigim için korunuyordum. adetlerim çok duzensizdi. şimdi bebis i mızı bekliyoruz çok şükür
Hala aktifmisiniz bilmiyorum bende sizin durumunuzdayim yardımcı olurmusunuz ne kadar süre kullandiniz

Sizin probleminiz neydi tam olarak ?
hamile kalmayı kolaylaştırdığını duyduğum için doktor kontrolünde kullanmıştım.
ancak geçen hafta yeni doktorum bana pko olduğunu söyledi. tahlil sonuçlarıma göre yeni tedaviye başlayacağız sanırım.

Pko vardı bende doktorum ınofolic verdi gebeligimi kolaylaştırmak için 1 ay da gebe kaldım. ama ben daha önce gebe kalmayi dusunmedigim için korunuyordum. adetlerim çok duzensizdi. şimdi bebis i mızı bekliyoruz çok şükür

Bende pkoyum cnm.adetlerim ilacsiz gelmez.senindemi boleydi????

Hayır ben aksine çok düzenli adet olurdum ama çok ağrılı olurdu sivilcem vardı çok fazla ve Tüylenme olmuştu onun sayesinde öğrendim

Aynen pko demek :KK43: adetler düzenlimi
Adetlerim gün güne düzenli değil en fazla 1 veya 2 gün geçiyor ama hiç kist oluşmadı bende hormonlarım sınırlara yakın çıkınca doktor yumurta tembelliği var inofolic kullan dedi Bide daha yeni evli Olduğum için tedaviye başlayamam dedi:( senin ?

Adetlerim gün güne düzenli değil en fazla 1 veya 2 gün geçiyor ama hiç kist oluşmadı bende hormonlarım sınırlara yakın çıkınca doktor yumurta tembelliği var inofolic kullan dedi Bide daha yeni evli Olduğum için tedaviye başlayamam dedi:KK43: senin ?
Valla cnm ben ilaç kullanmazsam adet olamiyorum polistik over hastasiyim bende 5 senelik evliyim 2 senedir filan istiyoruz tedavi icin doktora gittim aşılama dedi direk ama yaptirmadim bu infolic duydum bi denemek istedim ikinci kutum bitmek üzere 2 ay bu sekilde deniycem eger olmazsa asılama yaptircam inşallah bunlara gerek kalmaz Rabbim evlat duygusunu bize yaşatır inşallah

Valla cnm ben ilaç kullanmazsam adet olamiyorum polistik over hastasiyim bende 5 senelik evliyim 2 senedir filan istiyoruz tedavi icin doktora gittim aşılama dedi direk ama yaptirmadim bu infolic duydum bi denemek istedim ikinci kutum bitmek üzere 2 ay bu sekilde deniycem eger olmazsa asılama yaptircam inşallah bunlara gerek kalmaz Rabbim evlat duygusunu bize yaşatır inşallah
Amin canım inşallah inanıyorum olacak bebişlerimiz ama nazlanıyorlar :)

İnşallahhh cnm benim :) umudumuzu kaybetmek yok Rabbimin izniyle olacak inşallahh

Bakalim sende neler olcak cnm merak ediom:)ikimizde ayniyiz sende ise yararsa hemen haber et bak.regl olursan ve yumurta aki gbi akinti gorursen.sakin beni habersiz brakma ;))((

Back
X