- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Miyom var bendeSonraki ay daha dikkatli olmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miyom var bendeSonraki ay daha dikkatli olmak lazım
Peki düzenli gittiğin doktorun var mıMiyom var bende
Yok ne yazikkiPeki düzenli gittiğin doktorun var mı
bildiğim kadarıyla miyom tedavi gerektiriyor..ne kadarlık evlisiniz ki ?Yok ne yazikki
Miyom icin ameliyattan baska tedavi yok.cok doktora sordumbildiğim kadarıyla miyom tedavi gerektiriyor..ne kadarlık evlisiniz ki ?
Allah şifalar versin inşallahMiyom icin ameliyattan baska tedavi yok.cok doktora sordum
Çok teşekkürlerAllah şifalar versin inşallah
Bende de polikistik over var bi de dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı doktor bana da inofolic yazdı bi şey söylemedi eczacı günde bir sabah tok karnına dedi ama baktım herkes iki tane kullanıyormuş ben re iki kullunıyorum inşallah işe yarar daha üç gün oldu başlayalı9 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz olmadı. Canım bende doktora gittim alttan muayene etti. Polikistik over var dedi. Bu inofolik kullan dedi 3. Kurumu kullaniyorum ilki hap aldım diğer 2 kutu doz devam ediyorum bana sadece 1 tane sabah kahvaltıdan sonra iç dedi eczacı doktor hicbirsey demedi herkes sabah akşam içiyorum 2 şer içen var ben mi yalnis kullanıyorum acaba. Ve hala gebelik yok. Adetim de düzensiz. Ama birşeye takıldım polikistik over varsa neden onunla ilgili tedavi uygulamiyorda bu ilacı kullan çoğu hastam kaldı deyip veriyor bu hastalığın tedavisinde bu ilaç mi fayda sağlıyor. Kafamda sorular valla çok zor iş Allah'ım hepimizin kucağına sağlık hayırlı evlat versin inşallah
merhaba gebelikte etkisi oldu mu bilmem ama adetimi düzenledi benim bu ilaç hsg çektirdikten sonra düzenli olarak kullandım 1 ay sonra çatlatma iğnesi ve bu ilacı kullanarak hamile kaldımmerhaba bayanlar bende inofolice bugun itibariyle başladım yumurtaları büyütmede geliştirmede etkisi varmış ve folik asit bulunuyor içinde besliyormuş daha kolay hamile kalınıyormuş dedi doktorum.. siz kullananlar nasıl souçlar aldınız? hamıle kalanlar var mı çok merak ediyorum
Canım ben 3 ay da 6 kutu bitirdim polikistik over var dedi bunu verdi. Yani tedavi gosterecegine bu ilacı verip yolladı yine tabiki Allah'tan ümit kesilmez kullan ama ben para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Sen benim problemime çözüm bulmadan bunu niye veriyorsun ki. Demem o ki bı yerde okumuştum doktorlara bazen bazı ilaçlar piyasa satislari artsın diye reçeteye yazılması isteniyor bu ilaçta su an sürekli herkese veriliyor kadın dogumcu doktorlar tarafından. Ama umarım sana şans getirir. Güzel haber alırsan bize de bildirBende de polikistik over var bi de dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı doktor bana da inofolic yazdı bi şey söylemedi eczacı günde bir sabah tok karnına dedi ama baktım herkes iki tane kullanıyormuş ben re iki kullunıyorum inşallah işe yarar daha üç gün oldu başlayalı
Üzdünüz bi gelişme olursa yacağım buraya inşallah hepimiz güzel haberler alırırzCanım ben 3 ay da 6 kutu bitirdim polikistik over var dedi bunu verdi. Yani tedavi gosterecegine bu ilacı verip yolladı yine tabiki Allah'tan ümit kesilmez kullan ama ben para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Sen benim problemime çözüm bulmadan bunu niye veriyorsun ki. Demem o ki bı yerde okumuştum doktorlara bazen bazı ilaçlar piyasa satislari artsın diye reçeteye yazılması isteniyor bu ilaçta su an sürekli herkese veriliyor kadın dogumcu doktorlar tarafından. Ama umarım sana şans getirir. Güzel haber alırsan bize de bildir
Üzmek için değil gerçekten insan bı umutla yaşayıp hüsran olmasının ne demek olduğunu bildiğim için söyledim gerçekten çok zorÜzdünüz bi gelişme olursa yacağım buraya inşallah hepimiz güzel haberler alırırz