gerçektenmi3 aydır kullanıyorumi bi gelişme yok malesef :/
anladm cnm.. bgn banada doktor bu ilacı verdi. yumurtaları besliyor hamıleliği kolaylaştırıyor tavsye ederm dedi bende aldım.. bakalım 18 martta gidicem gelişme varmı. pkolulara mı veriliyor bu ilaç bende pko yokkivalla bilmiyorum ben devlet hastanesine gittim pkonun hiç bi belirtisi olmadığı halde o teşhisi koydu doktor. inofolic verdi. 3 ay dene olmazsa eşinde test yaptırsın dedi. bende 3 ayın sonunda özele gittim, ben pko görümüyorum hem olsada o hamileliğe engel değil dedi. hormon testi ve eşimin test sonuçları haftaya çıkıcak bakalım beklemedeyiz.kafamız karışık adette hiç bi gecikme olmadı saat gibi işliyor. haftaya hem yumurta takibine başlıcaz bakalım görcez yumurtalarda bi sıkıntı varmı, ilaç etkilimi
güzel haberlerle gelrz inşş... başka kullananlarda yazsa keşke hamıle kalanlar flnsadece pkolulara değil, hamileliği kolaylaştırsın diye veriliyomuş özeldeki doktora sordum kullan devam et dedi. bende 18 martta gidicem bakalım. kısmet
bende öyle cnm.. doktorun ne dediğini unuttum bugun 1 mi 2 mi dedi ama baktım tozlar çok az 2şer almaya başladım :) bi zararı olmaz heraldeben araştırdım canım inofolic kullanıp ilk aydan hamile kalan da var, aylarca kalamayanda. yani herkese göre farklılık gösteriyor sanırım. kaç doz verdi? ben sabah akşam 2şer doz kullanıyorum.
inşallah canım inşallahhh..yok hiç bi yan etkisi yokmuş, ilaç değil zaten vitamin takviyesi gibi bişi. hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah çok bekletmez bebeklerimiz bizi..
Pko vardı bende doktorum ınofolic verdi gebeligimi kolaylaştırmak için 1 ay da gebe kaldım. ama ben daha önce gebe kalmayi dusunmedigim için korunuyordum. adetlerim çok duzensizdi. şimdi bebis i mızı bekliyoruz çok şükürmerhaba bayanlar bende inofolice bugun itibariyle başladım yumurtaları büyütmede geliştirmede etkisi varmış ve folik asit bulunuyor içinde besliyormuş daha kolay hamile kalınıyormuş dedi doktorum.. siz kullananlar nasıl souçlar aldınız? hamıle kalanlar var mı çok merak ediyorum
ama aynı zamanda folik asit değilmi o. doktorunuz bırakmanızımı söyledi?ben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini
Ben hamile kaldigimda elimde vardı doktor folik asit yazacakti elimde inofolic olunca onu kullan dedi. Başka folik asit almadım. Satmana gerek yok kendin kullanabilirsinben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?