Ben ınofolıc combi kullanıyorum bir bucuk ay gibi bi süre oldu, devam ediyorum halaMeraaba arkadas lar hızım cocugumuz olmuyor adetım bıtelı 14. Gun olacak ama hala yumurtlamam yok pko da yoktu günü gününe adet oluyorum ben kafama takıldı kızlar ya lutfen bana onerıde bulunun ıcınden bu 3 ünden birini almak geliyor ama hangisini neden alsam ki diye bir acıklamam yok doktorum da net bırsey demedı
Siz gunde kactane kullanıyorsunuz ve pko var mı sızdeBen ınofolıc combi kullanıyorum bir bucuk ay gibi bi süre oldu, devam ediyorum hala
Doktor tavsiyesiyle almıstım
Gebeliği kolaylastırmak, yumurta kalitesini arttırmak için bunu önermişti bana
Şimdilik yararı yada zararı var diyemem, bi dahaki aylarda görücez bakalım =)
Diğerleri hakkında hiç fikrim yok ama
Dr önerisiyle folidays m kullanıyorumMeraaba arkadas lar hızım cocugumuz olmuyor adetım bıtelı 14. Gun olacak ama hala yumurtlamam yok pko da yoktu günü gününe adet oluyorum ben kafama takıldı kızlar ya lutfen bana onerıde bulunun ıcınden bu 3 ünden birini almak geliyor ama hangisini neden alsam ki diye bir acıklamam yok doktorum da net bırsey demedı
Memnunmusunuz sız ya ben kararsız kaldım hır suru cesıt var en ıyısı hangısıdırDr önerisiyle folidays m kullanıyorum
Sizin sorununuz ne peki hersey yolunda mıFolidoce vermisti doktorum B12 takviyeli.
Dr önerisiyle kullanmanı tavsiye ederimMemnunmusunuz sız ya ben kararsız kaldım hır suru cesıt var en ıyısı hangısıdır
Ya doktorum öneride bulunmadı bile ben dedımkı folık asıt ıcmek ısıtıyorum dıye cunku hep onerılıyor sıtedeDr önerisiyle kullanmanı tavsiye ederim
Ben sabah aksam içiyorumSiz gunde kactane kullanıyorsunuz ve pko var mı sızde
Dr agzını acımıyorBana da dr’um Folidays verdi. Ben Solgar Folacin almıştım. İkisinden de kullanmayı düşünüyorum. Ama günde 1 kullanılanılıyor diye biliyordum. İki tane alan arkadaş varmış şaşırdım.
Folik asitin neden kullanıldığını lütfen google dan öğrenin veya Dr ağzından dinleyin.
Bende pko yok ınsulın de yok o zaman gerek yok dımı normal bsıy kullansam olurOvulasyon testi kullaniyo musunuz? Yani yumurtlama olmadığına nasıl eminsiniz? Bir de inofolic daha cok pko olanlara öneriliyor icinde inositol denen bir madde var bu da pkolardaki insulin direncine iyi geliyor. Bunun dışında o da normal folik asit aslında.
Kullanıyorum evet tek çizgi goruyomOvulasyon testi kullaniyo musunuz? Yani yumurtlama olmadığına nasıl eminsiniz? Bir de inofolic daha cok pko olanlara öneriliyor icinde inositol denen bir madde var bu da pkolardaki insulin direncine iyi geliyor. Bunun dışında o da normal folik asit aslında.
Yani bence gerek yok ama siz bilirsiniz. Ne kadar suredir cocuk istiyorsunuz? Eşinizde yada sizde bı sorun var mıBende pko yok ınsulın de yok o zaman gerek yok dımı normal bsıy kullansam olur
Esımde sorun varYani bence gerek yok ama siz bilirsiniz. Ne kadar suredir cocuk istiyorsunuz? Eşinizde yada sizde bı sorun var mı
Günde kaç kere kullanabilirizMerhaba "GYNOSİTOL" diye bir gıda takviyesi var hem yumurta kalitesini arttırmak hemde içerisinde folik asit var. Biraz pahalı ama piyasadaki en iyi ürün diyebilirim. İsterseniz bi araştırın toz şeklinde sulandırıp ya da yoğurt ile de tüketebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?