• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic/folıcplus/folidays kızlar hangısı daha ıyı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Meraaba arkadas lar hızım cocugumuz olmuyor adetım bıtelı 14. Gun olacak ama hala yumurtlamam yok pko da yoktu günü gününe adet oluyorum ben kafama takıldı kızlar ya lutfen bana onerıde bulunun ıcınden bu 3 ünden birini almak geliyor ama hangisini neden alsam ki diye bir acıklamam yok doktorum da net bırsey demedı

Meraaba arkadas lar hızım cocugumuz olmuyor adetım bıtelı 14. Gun olacak ama hala yumurtlamam yok pko da yoktu günü gününe adet oluyorum ben kafama takıldı kızlar ya lutfen bana onerıde bulunun ıcınden bu 3 ünden birini almak geliyor ama hangisini neden alsam ki diye bir acıklamam yok doktorum da net bırsey demedı
Ben ınofolıc combi kullanıyorum bir bucuk ay gibi bi süre oldu, devam ediyorum hala
Doktor tavsiyesiyle almıstım
Gebeliği kolaylastırmak, yumurta kalitesini arttırmak için bunu önermişti bana
Şimdilik yararı yada zararı var diyemem, bi dahaki aylarda görücez bakalım =)
Diğerleri hakkında hiç fikrim yok ama

Ben ınofolıc combi kullanıyorum bir bucuk ay gibi bi süre oldu, devam ediyorum hala
Doktor tavsiyesiyle almıstım
Gebeliği kolaylastırmak, yumurta kalitesini arttırmak için bunu önermişti bana
Şimdilik yararı yada zararı var diyemem, bi dahaki aylarda görücez bakalım =)
Diğerleri hakkında hiç fikrim yok ama
Siz gunde kactane kullanıyorsunuz ve pko var mı sızde

Dr önerisiyle folidays m kullanıyorum

Folidoce vermisti doktorum B12 takviyeli.

Dr önerisiyle kullanmanı tavsiye ederim
Ya doktorum öneride bulunmadı bile ben dedımkı folık asıt ıcmek ısıtıyorum dıye cunku hep onerılıyor sıtede
Doktorda folıdays ıc dedı Bı baskası Baska bsıy onerdı o yuzden kararsızım

Siz gunde kactane kullanıyorsunuz ve pko var mı sızde
Ben sabah aksam içiyorum
Günde iki tane
Pko yok, genelde sanırım pko olanlara veriliyomus bende gördüm burda bi kaç kişi yazmıstı ama bende yok

Bana da dr’um Folidays verdi. Ben Solgar Folacin almıştım. İkisinden de kullanmayı düşünüyorum. Ama günde 1 kullanılanılıyor diye biliyordum. İki tane alan arkadaş varmış şaşırdım.
Folik asitin neden kullanıldığını lütfen google dan öğrenin veya Dr ağzından dinleyin.

Bana da dr’um Folidays verdi. Ben Solgar Folacin almıştım. İkisinden de kullanmayı düşünüyorum. Ama günde 1 kullanılanılıyor diye biliyordum. İki tane alan arkadaş varmış şaşırdım.
Folik asitin neden kullanıldığını lütfen google dan öğrenin veya Dr ağzından dinleyin.
Dr agzını acımıyor

Ovulasyon testi kullaniyo musunuz? Yani yumurtlama olmadığına nasıl eminsiniz? Bir de inofolic daha cok pko olanlara öneriliyor icinde inositol denen bir madde var bu da pkolardaki insulin direncine iyi geliyor. Bunun dışında o da normal folik asit aslında.

Ovulasyon testi kullaniyo musunuz? Yani yumurtlama olmadığına nasıl eminsiniz? Bir de inofolic daha cok pko olanlara öneriliyor icinde inositol denen bir madde var bu da pkolardaki insulin direncine iyi geliyor. Bunun dışında o da normal folik asit aslında.
Bende pko yok ınsulın de yok o zaman gerek yok dımı normal bsıy kullansam olur

Kullanıyorum evet tek çizgi goruyom

O zaman normal bi folik asit kullanabilirsiniz. Vitaminlerle çözülecek biseyse eşinize biseyler araştırın bence forumlarda öneri cok

Merhaba "GYNOSİTOL" diye bir gıda takviyesi var hem yumurta kalitesini arttırmak hemde içerisinde folik asit var. Biraz pahalı ama piyasadaki en iyi ürün diyebilirim. İsterseniz bi araştırın toz şeklinde sulandırıp ya da yoğurt ile de tüketebilirsiniz.

Merhaba "GYNOSİTOL" diye bir gıda takviyesi var hem yumurta kalitesini arttırmak hemde içerisinde folik asit var. Biraz pahalı ama piyasadaki en iyi ürün diyebilirim. İsterseniz bi araştırın toz şeklinde sulandırıp ya da yoğurt ile de tüketebilirsiniz.
Günde kaç kere kullanabiliriz

Back
X