Eşim de test verdi bir problem yok dedi doktor eşim için. Tek sorun bendeki pcos diyorlar. Ben 2 yıldır en az 20 doktor gezmişimdir bunun 1 yılı İstanbul da 1 yılı Aydın'da. Ama hepsi devlet hastanesi doktoruydu. Ve başından beri sürekli aynı işlemler uygulandı ve aynı şeyler söylendi adet söktürücü verip kan testi yapıldı hormonda sorun yok zayıfla dendi sürekli. bende inanılmaz umutsuzluğa kapıldım elimden hiçbir şey gelmiyor diye düşündüm eşimle konuşup bir bütçe belirledik ve özel doktora gitmeye karar verdim bu kararı vereli de 20 gün falan oldu. Doktora tüm süreci başından beri yaşadıklarımı anlattım ve kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum. Mesela 2 yıl boyunca hiçbir doktor bana rahim filmi önermemişti. Bu doktora gider gitmez rahim filmi çekildi doktor gerekli tahlil test ve muayeneyi yapıp olabilecekleri anlattı ve Kasım sonu tedaviye başlayacağız.
Eğer sizin yumurtanız gelişiyorsa belki tüpleriniz tıkalıdır ya da belki yumurtanızın çatlaması için hormon ilacı başlanması gerekiyordur. Ben doktor değilim yanlış anlamayın sadece devlet hastanesinde doktorların biraz umursamadıklarını düşünüyorum kendinize uygun bir doktor araştırın çünkü ben kendimi bile anlatamıyorum Dr 1 kelime etmeden bilgisayardan testlerini yolladım kan vermeye gidin diyordu.