• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi kullanmaya ne zaman başlanır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Okuyanse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
425
443
53
Merhaba kızlar, ben doktorun onayı ile inofolic Combi aldım eczaneden fakat doktora sormayı unuttum. Şu an reglime 3 gün var. Bunu hangi zaman araliklarinda kullanmalıyım? Pcos değilim zaten 20 tablet var günde bir tablet içsem yeter mi? Regl iken kullanılır mı?

Canım herhangi bir zamanda başlayabilirsin. Ben geçen hafta başladım günde 2 tane alıyorum. Adetim düzensizdir benim pcos bar doktor hemen başlattı
Canım mesaj bildirimi hiç gelmemis bana nedense. Ben de kimse cevap vermedi diyordum. Çok teşekkürler 🌸 Ben de reglimin ortasında başladım hatta dün bitirdim bile :) faydasını gören çok olmuş burada gördüğüm kadarıyla ama görmeyen de çok. Umarım biz ilk kısımdan oluruz ☺️

Canım mesaj bildirimi hiç gelmemis bana nedense. Ben de kimse cevap vermedi diyordum. Çok teşekkürler 🌸 Ben de reglimin ortasında başladım hatta dün bitirdim bile :) faydasını gören çok olmuş burada gördüğüm kadarıyla ama görmeyen de çok. Umarım biz ilk kısımdan oluruz ☺️
İnşallah canım ben çok umutluyum. Bugün 3. Kutuna geçtim. Herkes 3. Kutuda hamile kalmış. Bakalım bende ne olacak😀

Canım ben adetim 6 gün geçti başladığımda halen adet olmadım 11 gün oldu geceli adet olup mu basladaydım
Işte ben de bilmiyorum ki tek paket kullanacağım için ve 10 günde kutu biteceği için yumurtlamamdan 12 gün öncesini hesap ederek başladım içmeye. Yani reglimin ortasında iken kullanmaya başladım ben. Ama doğrusu hangisi bilmiyorum. Sen kullanmaya devam et istersen. Bittikten sonra yeni kutuya geçersin

Işte ben de bilmiyorum ki tek paket kullanacağım için ve 10 günde kutu biteceği için yumurtlamamdan 12 gün öncesini hesap ederek başladım içmeye. Yani reglimin ortasında iken kullanmaya başladım ben. Ama doğrusu hangisi bilmiyorum. Sen kullanmaya devam et istersen. Bittikten sonra yeni kutuya geçersin
Vqllla bu gidişle öyle olcak kutum salı günü bitiyor zsteb

Bugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzu

Bugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzu
Ay anlayamadım canım senin mesajını biraz karışık geldi 😅 ben bi kutu bitirdim sadece geçen regl dönemimde. Şimdi regl olmayı bekliyorum yeni kutu almak için. Ben ikişerli içiyorum reglin 1. Günü itibariyle. 10. Günde bitiyor zaten yumurtlama olmadan önce.

Doktora bunu ozellikle sordum, gunde iki olmazsa net ise yaramaz dedi. Bilginiz olsun🙏

Ay anlayamadım canım senin mesajını biraz karışık geldi 😅 ben bi kutu bitirdim sadece geçen regl dönemimde. Şimdi regl olmayı bekliyorum yeni kutu almak için. Ben ikişerli içiyorum reglin 1. Günü itibariyle. 10. Günde bitiyor zaten yumurtlama olmadan önce.
Kuzu doktor bi tek yumurtlamada değil devamlı kullandırıyo bana

Kuzu doktor bi tek yumurtlamada değil devamlı kullandırıyo bana
Evet canım doğru olan odur sanırım. Ben doktor önerisi ile kullanmıyorum sadece bir gittiğimde kullansam sorun olur mu diye sormuştum o da olmaz demişti. Ben de yumurtlamadan 2-3 gün önce bitirecek şekilde ayarlayarak kullandım. Hep kullanamama sebebim de malum fiyatı 😞 inşallah en yakın dönemde faydasını görürsün. Bir de ballı bir macun varmis forumda gördüğüm kadarıyla o da yumurta kalitesini arttiriyormus onu mu denesem önümüzdeki ay diye düşündüm

Çatlatma iğnesi olduysan hayırlı haber yakın kuzu inş kaç gün oldu iğne olalı
İnşallah mubarek cuma gunu yüzü suyu hürmetine hepimiz kavusalim insallah🙏 adet olmayi bekliyorum femara icin, henuz baslamadim suan sadece glifor kullaniyorum. Adet düzensizliği olunca sabirsizlikla bekliyorum ne zaman olur da femaraya baslarim diye🙈 sizde durumlar nedir

Evet canım doğru olan odur sanırım. Ben doktor önerisi ile kullanmıyorum sadece bir gittiğimde kullansam sorun olur mu diye sormuştum o da olmaz demişti. Ben de yumurtlamadan 2-3 gün önce bitirecek şekilde ayarlayarak kullandım. Hep kullanamama sebebim de malum fiyatı 😞 inşallah en yakın dönemde faydasını görürsün. Bir de ballı bir macun varmis forumda gördüğüm kadarıyla o da yumurta kalitesini arttiriyormus onu mu denesem önümüzdeki ay diye düşündüm
Çok karıştrma istersen bnde Macunhane den kullanmıştım

Back