- 29 Nisan 2020
- 425
- 443
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım mesaj bildirimi hiç gelmemis bana nedense. Ben de kimse cevap vermedi diyordum. Çok teşekkürler Ben de reglimin ortasında başladım hatta dün bitirdim bile :) faydasını gören çok olmuş burada gördüğüm kadarıyla ama görmeyen de çok. Umarım biz ilk kısımdan oluruzCanım herhangi bir zamanda başlayabilirsin. Ben geçen hafta başladım günde 2 tane alıyorum. Adetim düzensizdir benim pcos bar doktor hemen başlattı
İnşallah canım ben çok umutluyum. Bugün 3. Kutuna geçtim. Herkes 3. Kutuda hamile kalmış. Bakalım bende ne olacakCanım mesaj bildirimi hiç gelmemis bana nedense. Ben de kimse cevap vermedi diyordum. Çok teşekkürler Ben de reglimin ortasında başladım hatta dün bitirdim bile :) faydasını gören çok olmuş burada gördüğüm kadarıyla ama görmeyen de çok. Umarım biz ilk kısımdan oluruz
Ben henüz ilk kutuyu bitirdim. İlk kutuda etkili olmaz mı dersinİnşallah canım ben çok umutluyum. Bugün 3. Kutuna geçtim. Herkes 3. Kutuda hamile kalmış. Bakalım bende ne olacak
Canım ben adetim 6 gün geçti başladığımda halen adet olmadım 11 gün oldu geceli adet olup mu basladaydımBen henüz ilk kutuyu bitirdim. İlk kutuda etkili olmaz mı dersin
Işte ben de bilmiyorum ki tek paket kullanacağım için ve 10 günde kutu biteceği için yumurtlamamdan 12 gün öncesini hesap ederek başladım içmeye. Yani reglimin ortasında iken kullanmaya başladım ben. Ama doğrusu hangisi bilmiyorum. Sen kullanmaya devam et istersen. Bittikten sonra yeni kutuya geçersinCanım ben adetim 6 gün geçti başladığımda halen adet olmadım 11 gün oldu geceli adet olup mu basladaydım
Vqllla bu gidişle öyle olcak kutum salı günü bitiyor zstebIşte ben de bilmiyorum ki tek paket kullanacağım için ve 10 günde kutu biteceği için yumurtlamamdan 12 gün öncesini hesap ederek başladım içmeye. Yani reglimin ortasında iken kullanmaya başladım ben. Ama doğrusu hangisi bilmiyorum. Sen kullanmaya devam et istersen. Bittikten sonra yeni kutuya geçersin
Bugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzuIşte ben de bilmiyorum ki tek paket kullanacağım için ve 10 günde kutu biteceği için yumurtlamamdan 12 gün öncesini hesap ederek başladım içmeye. Yani reglimin ortasında iken kullanmaya başladım ben. Ama doğrusu hangisi bilmiyorum. Sen kullanmaya devam et istersen. Bittikten sonra yeni kutuya geçersin
Ay anlayamadım canım senin mesajını biraz karışık geldi ben bi kutu bitirdim sadece geçen regl dönemimde. Şimdi regl olmayı bekliyorum yeni kutu almak için. Ben ikişerli içiyorum reglin 1. Günü itibariyle. 10. Günde bitiyor zaten yumurtlama olmadan önce.Bugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzu
Doktora bunu ozellikle sordum, gunde iki olmazsa net ise yaramaz dedi. Bilginiz olsunBugün adetin 3. Günü ikinci kutuda âdet olana kadar günde 1 tane içtim adetin 2. Günü yine 2 tane 2 tane taki yumurtlama nın sonuna kadar 4. Kutu adetten 3 gün önce bitiyor son günleri tek tek içerim bu ayı idare ederim çok pahalı ilaç napalım .sen naptın kuzu
Kuzu doktor bi tek yumurtlamada değil devamlı kullandırıyo banaAy anlayamadım canım senin mesajını biraz karışık geldi ben bi kutu bitirdim sadece geçen regl dönemimde. Şimdi regl olmayı bekliyorum yeni kutu almak için. Ben ikişerli içiyorum reglin 1. Günü itibariyle. 10. Günde bitiyor zaten yumurtlama olmadan önce.
Ay iyiki dedin hiç teklemeyeyimDoktora bunu ozellikle sordum, gunde iki olmazsa net ise yaramaz dedi. Bilginiz olsun
Valla ozellikle sordum ki pahalı malum gunde iki dediAy iyiki dedin hiç teklemeyeyim
Fayda görelim inş senin kaç kutu bitti yolun basında mısınValla ozellikle sordum ki pahalı malum gunde iki dedi
Femara çatlatma iğnesi ve inofolic combi ye yeni başladım insallah hayirli zamanda guzel haberimizi alirizFayda görelim inş senin kaç kutu bitti yolun basında mısın
Çatlatma iğnesi olduysan hayırlı haber yakın kuzu inş kaç gün oldu iğne olalıFemara çatlatma iğnesi ve inofolic combi ye yeni başladım insallah hayirli zamanda guzel haberimizi aliriz
Evet canım doğru olan odur sanırım. Ben doktor önerisi ile kullanmıyorum sadece bir gittiğimde kullansam sorun olur mu diye sormuştum o da olmaz demişti. Ben de yumurtlamadan 2-3 gün önce bitirecek şekilde ayarlayarak kullandım. Hep kullanamama sebebim de malum fiyatı inşallah en yakın dönemde faydasını görürsün. Bir de ballı bir macun varmis forumda gördüğüm kadarıyla o da yumurta kalitesini arttiriyormus onu mu denesem önümüzdeki ay diye düşündümKuzu doktor bi tek yumurtlamada değil devamlı kullandırıyo bana
İnşallah mubarek cuma gunu yüzü suyu hürmetine hepimiz kavusalim insallah adet olmayi bekliyorum femara icin, henuz baslamadim suan sadece glifor kullaniyorum. Adet düzensizliği olunca sabirsizlikla bekliyorum ne zaman olur da femaraya baslarim diye sizde durumlar nedirÇatlatma iğnesi olduysan hayırlı haber yakın kuzu inş kaç gün oldu iğne olalı
Çok karıştrma istersen bnde Macunhane den kullanmıştımEvet canım doğru olan odur sanırım. Ben doktor önerisi ile kullanmıyorum sadece bir gittiğimde kullansam sorun olur mu diye sormuştum o da olmaz demişti. Ben de yumurtlamadan 2-3 gün önce bitirecek şekilde ayarlayarak kullandım. Hep kullanamama sebebim de malum fiyatı inşallah en yakın dönemde faydasını görürsün. Bir de ballı bir macun varmis forumda gördüğüm kadarıyla o da yumurta kalitesini arttiriyormus onu mu denesem önümüzdeki ay diye düşündüm