- 25 Kasım 2019
- 212
- 314
- 33
- Konu Sahibi ugurluyolum
-
Arkadaşım kullandı o ay hamile kaldı kist ameliyatı olmuştu doktoru tüp bebek bile zor demişti bir doktora gitti genç bir hanfendi yenilikçi ve ilaca karşı aşılamadan önce önerdiği ilaç inofolic olmuş suan hamile ve çok mutluArkadaşlar inofolic combi kullanıp etkisini gören var mı
Bu gıda hormonları dengeler mi bilginiz var mı bu konuda
Arkadaşım kullandı o ay hamile kaldı kist ameliyatı olmuştu doktoru tüp bebek bile zor demişti bir doktora gitti genç bir hanfendi yenilikçi ve ilaca karşı aşılamadan önce önerdiği ilaç inofolic olmuş suan hamile ve çok mutludarısı başına inş.
Evet mavi olana vermişti bana gösterdi resmini ama nasıl içtiğini bilmiyorumMavi olan mi acaba ?
Mavisini içiyordu ama günlük dozunu bilmiyorum maalesefAcaba nasıl kullandı arkadaşınız sabah akşam mı yoksa günde 1 defa mı bende başladım da
Bende mavisini kullanıyorum günde 1 tane içiyorumMavisini içiyordu ama günlük dozunu bilmiyorum maalesef
Doktorun mu önerdi sayısını canımBende mavisini kullanıyorum günde 1 tane içiyorum
Evet doktorum onerdiDoktorun mu önerdi sayısını canım
Ben 5 ay kullandim infolic combi günde bi tane 6 ayımda kaldımmerhaba
Bende ve eşimde hiç bi sorun yok 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz doktora gittim ınofolic combi verdi 2.kutu içmeye başladım hamile kalmakta yardımcı olur mu
Ben 5 ay kullandim infolic combi günde bi tane 6 ayımda kaldım
[/QUOT
anladım tesekkür ederimBen 5 ay kullandim infolic combi günde bi tane 6 ayımda kaldım
Hanimlar insulin direnci yuksek olanlar kullanıyor sanirim zayıflarda kullanabilir mi pko lu olup.
Ben kullandığımda 52 kiloydum cnm o ay hamile kaldm ama daha önce şeker hapı kullanmıştım hsg çektırmıştım hamile kalmadan 2 ay önceHanimlar insulin direnci yuksek olanlar kullanıyor sanirim zayıflarda kullanabilir mi pko lu olup.
Bende 48 kilo falanım kullansam olur mu acaba pkoyummm. Insulin direncim yok. COk zor kilo alıyorum hatta.Ben kullandığımda 52 kiloydum cnm o ay hamile kaldm ama daha önce şeker hapı kullanmıştım hsg çektırmıştım hamile kalmadan 2 ay önce
Kac kilosun doktorun mu önerdi canim ?Slm kizlar gunaydin cok faydasi varmis bunun ozellikle pco olanlar icin bende dun aksam aldim pahali ama butun vitaminler varms gunde 1 ve ayni satte icmeyi ozen gostrcem her gun saat 9 alcam ilaci
canim dr degil kendim aldim folibol kulaniyordum ama artik bndan aldim kilom var 78 cnmKac kilosun doktorun mu önerdi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?