Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullanıp etkisini görenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ugurluyolum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
212
314
33
Arkadaşlar inofolic combi kullanıp etkisini gören var mı
Bu gıda hormonları dengeler mi bilginiz var mı bu konuda

Arkadaşlar inofolic combi kullanıp etkisini gören var mı
Bu gıda hormonları dengeler mi bilginiz var mı bu konuda
Arkadaşım kullandı o ay hamile kaldı kist ameliyatı olmuştu doktoru tüp bebek bile zor demişti bir doktora gitti genç bir hanfendi yenilikçi ve ilaca karşı aşılamadan önce önerdiği ilaç inofolic olmuş suan hamile ve çok mutlu darısı başına inş.

Acaba nasıl kullandı arkadaşınız sabah akşam mı yoksa günde 1 defa mı bende başladım da

merhaba
Bende ve eşimde hiç bi sorun yok 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz doktora gittim ınofolic combi verdi 2.kutu içmeye başladım hamile kalmakta yardımcı olur mu

merhaba
Bende ve eşimde hiç bi sorun yok 1 bucuk yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz doktora gittim ınofolic combi verdi 2.kutu içmeye başladım hamile kalmakta yardımcı olur mu
Ben 5 ay kullandim infolic combi günde bi tane 6 ayımda kaldım

Ben toz olanını içtim pembe kutu olanı ilk ayda tuttu ama öncesinde klomen fln kullandirmisti doktor

Hanimlar insulin direnci yuksek olanlar kullanıyor sanirim zayıflarda kullanabilir mi pko lu olup.

Hanimlar insulin direnci yuksek olanlar kullanıyor sanirim zayıflarda kullanabilir mi pko lu olup.
Ben kullandığımda 52 kiloydum cnm o ay hamile kaldm ama daha önce şeker hapı kullanmıştım hsg çektırmıştım hamile kalmadan 2 ay önce

Ben kullandığımda 52 kiloydum cnm o ay hamile kaldm ama daha önce şeker hapı kullanmıştım hsg çektırmıştım hamile kalmadan 2 ay önce
Bende 48 kilo falanım kullansam olur mu acaba pkoyummm. Insulin direncim yok. COk zor kilo alıyorum hatta.

Slm kizlar gunaydin cok faydasi varmis bunun ozellikle pco olanlar icin bende dun aksam aldim pahali ama butun vitaminler varms gunde 1 ve ayni satte icmeyi ozen gostrcem her gun saat 9 alcam ilaci

Eklentiler

• IMG-20200210-WA0011.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…