- Konu Sahibi ugurluyolum
-
ben kullandım canım 2.kutuda gebe kaldımArkadaşlar inofolic combi kullanıp etkisini gören var mı
Bu gıda hormonları dengeler mi bilginiz var mı bu konuda
Reçetesiz satılıyor ben dr a danışmadan kendim aldım vitamin ilaç değil ama siz araştırın 2.kutuda gebe kaldımMerhaba bu ilac receteyle mi veriliyor herkes alabilir mi? Hangi durumlarda kullanilir benimde cocugum olmuyor acaba alip kullansam mi
Reçetesiz satılıyor ben dr a danışmadan kendim aldım vitamin ilaç değil ama siz araştırın 2.kutuda gebe kaldım
Olmama nedenim yoktu kendi kendime aldım 2.ayda hamile kaldımsizin olmama sebebi iz neydi peki. Benim hormonlardan kaynakli sanirim ih:13 fsh:8 pko deniliyor ama bende yokmus alip icsem faydali olurmu
Tamam bende alayim o zaman tesekkurlerOlmama nedenim yoktu kendi kendime aldım 2.ayda hamile kaldım
Inofolic pembeyle mavi arasindaki fark nedir?Olmama nedenim yoktu kendi kendime aldım 2.ayda hamile kaldım
İçeriği aynı aslnda ama pembe olan toz oldugu icin kana daha cabuk karışıyor. 2 aydır göremediğiö yumurtlamayı bu ay gösterdi gercekten yumurta geliştirmede iyiymiş.Inofolic pembeyle mavi arasindaki fark nedir?
Çok sevindim inşallah guzel haber alirsinizz Mavi olanin zayiflamayada yardimci oldugunu soyluyorlar bi bilginiz var mi acabaİçeriği aynı aslnda ama pembe olan toz oldugu icin kana daha cabuk karışıyor. 2 aydır göremediğiö yumurtlamayı bu ay gösterdi gercekten yumurta geliştirmede iyiymiş.
Şeker oranını dengelediği dogru ikiside aynı ama fazla bi zayıflama yaşatmaz sanmıyorum yani kişinin kendi elinde boğazını tutarsa zayıflarÇok sevindim inşallah guzel haber alirsinizz Mavi olanin zayiflamayada yardimci oldugunu soyluyorlar bi bilginiz var mi acaba
Peki gunde kac kez 2 kez mi kullandin. Ac yada tok.karninami?Olmama nedenim yoktu kendi kendime aldım 2.ayda hamile kaldım
Günde 1 kez kahvaltıdan sonra kullandımPeki gunde kac kez 2 kez mi kullandin. Ac yada tok.karninami?
Canim aklima sen geldin benim lh 9,50 di 1 ayda 7 ye dustu. Myo inositol cok ise yariyor kullanmani tavsiye ederimsizin olmama sebebi iz neydi peki. Benim hormonlardan kaynakli sanirim ih:13 fsh:8 pko deniliyor ama bende yokmus alip icsem faydali olurmu
Bu nedir folik asit miCanim aklima sen geldin benim lh 9,50 di 1 ayda 7 ye dustu. Myo inositol cok ise yariyor kullanmani tavsiye ederim
Hayir canim inofolic de var mesela pronwomende varBu nedir folik asit mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?