• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullanıp etkisini görenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bu ilac receteyle mi veriliyor herkes alabilir mi? Hangi durumlarda kullanilir benimde cocugum olmuyor acaba alip kullansam mi

Merhaba bu ilac receteyle mi veriliyor herkes alabilir mi? Hangi durumlarda kullanilir benimde cocugum olmuyor acaba alip kullansam mi
Reçetesiz satılıyor ben dr a danışmadan kendim aldım vitamin ilaç değil ama siz araştırın 2.kutuda gebe kaldım

Reçetesiz satılıyor ben dr a danışmadan kendim aldım vitamin ilaç değil ama siz araştırın 2.kutuda gebe kaldım

sizin olmama sebebi iz neydi peki. Benim hormonlardan kaynakli sanirim ih:13 fsh:8 pko deniliyor ama bende yokmus alip icsem faydali olurmu

İçeriği aynı aslnda ama pembe olan toz oldugu icin kana daha cabuk karışıyor. 2 aydır göremediğiö yumurtlamayı bu ay gösterdi gercekten yumurta geliştirmede iyiymiş.
Çok sevindim inşallah guzel haber alirsinizz Mavi olanin zayiflamayada yardimci oldugunu soyluyorlar bi bilginiz var mi acaba

Çok sevindim inşallah guzel haber alirsinizz Mavi olanin zayiflamayada yardimci oldugunu soyluyorlar bi bilginiz var mi acaba
Şeker oranını dengelediği dogru ikiside aynı ama fazla bi zayıflama yaşatmaz sanmıyorum yani kişinin kendi elinde boğazını tutarsa zayıflar 🤣

Back