- 23 Mayıs 2020
- 257
- 147
- 18
- 29
- Konu Sahibi melegimmgelsin
-
Çok iyi ya. İnşaAllah ben de faydasını görürüm bakalım. Adetim daha sökülmedi onun için de ilaç verdi doktor. Sökülsün ovulasyon ile de takip ederim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Canım ben geçen ay ilk defa yumurtlama gördüm ben de aynı ilacı kullanıyorum günde 1 defa içiyorum, ilk defa kendi kendimi adet oldum ilk ay tutmadı yumurtlamayı görmeme rağmen, bu ay da adetin 15. Günündeyim daha yumurtlamayı görmedim testlere devam ediyorum inşallah görürüm kuzum kesinlikle iç çok güzel bir ilaç bana yararı oldu yani, ben bu ay inofolik içmedim hiç içesim gelmedi
Aşırı mide bulantısı ve ishal yapıyor.Canım ben geçen ay ilk defa yumurtlama gördüm ben de aynı ilacı kullanıyorum günde 1 defa içiyorum, ilk defa kendi kendimi adet oldum ilk ay tutmadı yumurtlamayı görmeme rağmen, bu ay da adetin 15. Günündeyim daha yumurtlamayı görmedim testlere devam ediyorum inşallah görürüm kuzum kesinlikle iç çok güzel bir ilaç bana yararı oldu yani, ben bu ay inofolik içmedim hiç içesim gelmedi
Allah bağışlasın... inofolic’i her gün mü içtin ara vermeden hiç?Ben 3 ay denedim olmadi.4.ay sogan kuru yaptim inofolic kombi 2.kutunun yarisindaydim birergunnarayla iliski derken hamile kaldim.polikistik overim. Oglum.var 2yasinda su an 2 ciyi dusunuyorum
Hormon tahlilleri daha önemli görüntü olarak polikistik varsa çok önemli değil her gittiğim doktorun söylediği laf bu .tabi düzenli adet olmak ta önemli .hayıt adeti düzenli yapıyor onu da kullanıyorlar .ayrıca inofolic kullanım talimatını okursan diyabet hastalarına da bu vitamini veriyorlar çünkü içinde inosolit var.her doktor da kilo yoksa glifor yazmıyor .10 aylık evliyim, son 3-4 aydır çocuk düşünüyoruz. Ancak bende 18 li yaşlarımdan beri tanıştığım Polikistik Over var. Geçen ay doktora gidip muayene olunca polipleri gördü çocuk düşüncesi olduğu için inofolic combi verdi. Üç ay kullan olmazsa gel ayrıntılı kontrol yapalım dedi. Geçen aydan beri kullanıyorum ancak yumurtlama gerçekleşmedi üstelik adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Ovulasyon takibiyle de piki yakalayamadım. Benim gibi olan var mı? Lütfen yardımcı olun. (Bu arada boyum 1.70 kilom 57, yani kilo problemim yok)
Biliyorum canım benim hormonlarım da bozuk. Yani tam bir pcoluyum. Sadece kilo belirtisi yok yani baya baya zayıfım. Ancak insilün direnci çıktı bende o yüzden glukofen verdi bu sefer gidişimde doktorum.Hormon tahlilleri daha önemli görüntü olarak polikistik varsa çok önemli değil her gittiğim doktorun söylediği laf bu .tabi düzenli adet olmak ta önemli .hayıt adeti düzenli yapıyor onu da kullanıyorlar .ayrıca inofolic kullanım talimatını okursan diyabet hastalarına da bu vitamini veriyorlar çünkü içinde inosolit var.her doktor da kilo yoksa glifor yazmıyor .Eki Görüntüle 2645646 Eki Görüntüle 2645647
İnşallah bi an önce olurBiliyorum canım benim hormonlarım da bozuk. Yani tam bir pcoluyum. Sadece kilo belirtisi yok yani baya baya zayıfım. Ancak insilün direnci çıktı bende o yüzden glukofen verdi bu sefer gidişimde doktorum.
Allah bağışlasın... inofolic’i her gün mü içtin ara vermeden hiç?
GünaydınHergun oglen 1de hic aksatmadim
Günaydın ☺ Salak gibi soruyorum ama kendimce ilk sorumu eksik sormuşumara vermeden kastım adetken de içtin mi ve yumurtlamayı görünce bırakmadın mi? Ben bu ay adetin 3. Günü başladım 11 tane içtim mesela. Bugün adette 14. Günüm, Kutu bitti bugün, yeni kutuyu adet olunca alacağım
Bende ikisini kullanıyorum 24 ocaktan beri ama bugünden itibaren inofolic i bıraktım doktoruma danışıp ara verebilirsin dediAynı durumdayiz bende polikistik over hastasıyım boyum 1.73 kilom 60 düzensiz adet bende de var sana tavsiyem infolic yanında glifor kullan doktoruna da danışıp ..
Teşekkür ederimHic birkmadim ben hergun ictim cnm
Ay bu şuan ben konuyu heyecanlı okuyacağım ne oldu acaba10 aylık evliyim, son 3-4 aydır çocuk düşünüyoruz. Ancak bende 18 li yaşlarımdan beri tanıştığım Polikistik Over var. Geçen ay doktora gidip muayene olunca polipleri gördü çocuk düşüncesi olduğu için inofolic combi verdi. Üç ay kullan olmazsa gel ayrıntılı kontrol yapalım dedi. Geçen aydan beri kullanıyorum ancak yumurtlama gerçekleşmedi üstelik adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Ovulasyon takibiyle de piki yakalayamadım. Benim gibi olan var mı? Lütfen yardımcı olun. (Bu arada boyum 1.70 kilom 57, yani kilo problemim yok)
Canım hamilesin hayırlı olsun. Bende inofolice başlaıdım adetim 16 gün gecikti tabi yumurtlama olmadı ovülasyon testi bitince de bıraktım. Bu inofolic gecikme yaptımı sendeay hadi inşallah son kullanman olur
10 aylık evliyim, son 3-4 aydır çocuk düşünüyoruz. Ancak bende 18 li yaşlarımdan beri tanıştığım Polikistik Over var. Geçen ay doktora gidip muayene olunca polipleri gördü çocuk düşüncesi olduğu için inofolic combi verdi. Üç ay kullan olmazsa gel ayrıntılı kontrol yapalım dedi. Geçen aydan beri kullanıyorum ancak yumurtlama gerçekleşmedi üstelik adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Ovulasyon takibiyle de piki yakalayamadım. Benim gibi olan var mı? Lütfen yardımcı olun. (Bu arada boyum 1.70 kilom 57, yani kilo problemim yok)
Canım benim 17 gün gecti şuan halada ne ağrım var ne bişey geciktimre yaptı inofolic combi mavi kutu kahve rengi bi hapAy bu şuan ben konuyu heyecanlı okuyacağım ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?