Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi Kullanıp Adeti Gecikenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnofolic e adetliyken başlamanın öneririm canım. Çünkü Yumurta adetin 2. Günü oluşmaya başlıyor. Ve bolca dua. İnşaAllah güzel haberlerini alırız.

Dün Dahiliye den şeker yükleme testi yaptık eşimle ikimizde de insilün direnci çıktı. Kadın doğumcuma sonuçları gösterdim inofolic combi kullanıyordum zaten hala adet olamadım. Onun yanında glukofen 850 mg da verdi. Yeni başladım ben de şimdilik günde bir tane içiyorum. Yan etkileri oluyor. Sen kullanıyordun bu iki ilacı da canım yumurtlama görmüştün. Adetlerim düzene girdi mi acaba? Gebelik durumu var mı?

Canım ben geçen ay ilk defa yumurtlama gördüm ben de aynı ilacı kullanıyorum günde 1 defa içiyorum, ilk defa kendi kendimi adet oldum ilk ay tutmadı yumurtlamayı görmeme rağmen, bu ay da adetin 15. Günündeyim daha yumurtlamayı görmedim testlere devam ediyorum inşallah görürüm kuzum kesinlikle iç çok güzel bir ilaç bana yararı oldu yani, ben bu ay inofolik içmedim hiç içesim gelmedi

Öyle olabiliyor adet olunca kendine geliyor, benimkisi de kesin yükselmiştir çünkü el vuramıyordum
Hele beeeeennn, geçen ay yürüyemedim acıdan. Bugün doktora diyorum ki dokunmam mümkün değil, sol tarafıma yatamıyorum bile ağrıdan. Bana diyor ki kendini dinleme. Yav ne dinlemesi, dokunamıyorum ben. Hiçbir şeyin yok diyor ısrarla

Tamam psikolojik mide bulantısını anlarım da ağrı başka şey ya, dediğin gibi yürürken ağrırdı düşün ama adet olunca geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…