- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
- Konu Sahibi melegimmgelsin
İnşallah canım, Allah bebek bekleyen herkese kısmet etsin de daha fazla arattırmasınİnşaAllah işe yarar canım ben de devam ediyorum bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, Allah bebek bekleyen herkese kısmet etsin de daha fazla arattırmasınİnşaAllah işe yarar canım ben de devam ediyorum bakalım.
İnofolic e adetliyken başlamanın öneririm canım. Çünkü Yumurta adetin 2. Günü oluşmaya başlıyor. Ve bolca dua. İnşaAllah güzel haberlerini alırız.Tabii ki ☺ 29 yaşındayım, 3 ay sonra 2 sene olacak bebek isteyeli ama sebepsiz olmuyor. Ben de denedim hayıt, klomen, duphaston filan bir işe yaramadı hiçbiri. En son burda okudum inofolic saşe kullananlar olmuş. Kafama göre aldım. Düzensiz kullandım bu ay. Adetken kullanan da var. Ben adetliyken kullanmadım. 1 saat kadar önce de regl oldum Bitince başlayıp yumurtlamaya kadar kullanmayı düşünüyorum. 163 boyum, 50-51 kilom. Şeker, pco, miyom, yumurta tembelliği filan şükür ki hiçbiri yok. Eşimde de yok sıkıntı. Aynı zamanda babystart jel de kullanıyorum son 2 aydır. Eşim de bu ay keçiboynuzu içti. Elimizden geleni yapıyoruz kısacası. Takdir Allah’tan ☺
Amiiiiinnnnnİnofolic e adetliyken başlamanın öneririm canım. Çünkü Yumurta adetin 2. Günü oluşmaya başlıyor. Ve bolca dua. İnşaAllah güzel haberlerini alırız.
Ne kadardır kullanıyorsun?Bende inofolic pembe kutu kapsullerden kullanıyorum, 3 ay dedi doktor. Henuz bir sey yok ama
Haziran ortasi uc ay dolacakNe kadardır kullanıyorsun?
ay hadi inşallah son kullanman olurHaziran ortasi uc ay dolacak
İnşallah inşallah ,hayirli gunlerin yuzu suyu hurmetine allah sana da banada isteyen herkese nasip etsinay hadi inşallah son kullanman olur
amiiiiiinnnnnnİnşallah inşallah ,hayirli gunlerin yuzu suyu hurmetine allah sana da banada isteyen herkese nasip etsin
Dün Dahiliye den şeker yükleme testi yaptık eşimle ikimizde de insilün direnci çıktı. Kadın doğumcuma sonuçları gösterdim inofolic combi kullanıyordum zaten hala adet olamadım. Onun yanında glukofen 850 mg da verdi. Yeni başladım ben de şimdilik günde bir tane içiyorum. Yan etkileri oluyor. Sen kullanıyordun bu iki ilacı da canım yumurtlama görmüştün. Adetlerim düzene girdi mi acaba? Gebelik durumu var mı?Canım benim de boyum 1.73 kilom 50 ve 1 yıldır ilaçla yumurtalarımı büyütmeye çalışıyoruz ama olmuyordu. Ben de buradan okudum doktora sordum gerek yok filan dedi sonra da zararı olmaz iç dedi glukophage diye glifor benzeri şeker ilacına başladım. Yanında inofolik ile birlikte hayatımda ilk kez yumurtladım ve adetin 16. Gününde, şimdi de adet oldum yani yumurtlamadan 16 gün sonra.. yani canım doktoruna ısrar et ben de aşırı zayıfım ama demek ki şekerle ilgili bir problemim varmış içten içe..
Canım ben geçen ay ilk defa yumurtlama gördüm ben de aynı ilacı kullanıyorum günde 1 defa içiyorum, ilk defa kendi kendimi adet oldum ilk ay tutmadı yumurtlamayı görmeme rağmen, bu ay da adetin 15. Günündeyim daha yumurtlamayı görmedim testlere devam ediyorum inşallah görürüm kuzum kesinlikle iç çok güzel bir ilaç bana yararı oldu yani, ben bu ay inofolik içmedim hiç içesim gelmediDün Dahiliye den şeker yükleme testi yaptık eşimle ikimizde de insilün direnci çıktı. Kadın doğumcuma sonuçları gösterdim inofolic combi kullanıyordum zaten hala adet olamadım. Onun yanında glukofen 850 mg da verdi. Yeni başladım ben de şimdilik günde bir tane içiyorum. Yan etkileri oluyor. Sen kullanıyordun bu iki ilacı da canım yumurtlama görmüştün. Adetlerim düzene girdi mi acaba? Gebelik durumu var mı?
Canım ben yumurtlamadan sonra göğüslerim fenaaaa ağrıdı, belki de inofolik yaptı bilmiyorum ama adetle kendilerine geldilerKızlar, bu inofolic saşe prolaktin yüksekliği yapar mı?
Yavrum benim yeni test sonuçlarım çıktı, çok şükür yalancı yükseklikmişCanım ben yumurtlamadan sonra göğüslerim fenaaaa ağrıdı, belki de inofolik yaptı bilmiyorum ama adetle kendilerine geldiler
Öyle olabiliyor adet olunca kendine geliyor, benimkisi de kesin yükselmiştir çünkü el vuramıyordumYavrum benim yeni test sonuçlarım çıktı, çok şükür yalancı yükseklikmiş
Hele beeeeennn, geçen ay yürüyemedim acıdan. Bugün doktora diyorum ki dokunmam mümkün değil, sol tarafıma yatamıyorum bile ağrıdan. Bana diyor ki kendini dinleme. Yav ne dinlemesi, dokunamıyorum ben. Hiçbir şeyin yok diyor ısrarlaÖyle olabiliyor adet olunca kendine geliyor, benimkisi de kesin yükselmiştir çünkü el vuramıyordum
Tamam psikolojik mide bulantısını anlarım da ağrı başka şey ya, dediğin gibi yürürken ağrırdı düşün ama adet olunca geçtiHele beeeeennn, geçen ay yürüyemedim acıdan. Bugün doktora diyorum ki dokunmam mümkün değil, sol tarafıma yatamıyorum bile ağrıdan. Bana diyor ki kendini dinleme. Yav ne dinlemesi, dokunamıyorum ben. Hiçbir şeyin yok diyor ısrarla
Aynen adetle bitti ama bugün yine başladı. Yumurtlama geliyor yaTamam psikolojik mide bulantısını anlarım da ağrı başka şey ya, dediğin gibi yürürken ağrırdı düşün ama adet olunca geçti
Kaçıncı günü bugün adetininAynen adetle bitti ama bugün yine başladı. Yumurtlama geliyor ya