Inofolic Combi Kullananlar

Progestani nasıl kullanıyorsunuz ben geçen yıl kullandim ilk gittiğim doktor verdi fakat ne şekilde kullanacagimi anlatmadığı için sagolsun yanlış kullanmisim fazla dozda ve maalesef hamile kalamadim. Aynen inofolic şase ve progestani kullandim. İnşallah sen uğraşmadan sonuç alirsin
Progestanı günde 1 demişti canım yalnız o beni pkodan kurtarmadı sadece regl olmamı sağladı, yumurtlayamama durumumada çare olamadı..şu an kullanmıyorum sadece şase devam ediyor

Slm nazah.sende mi pkosun?ve takvimini goruuorum ki hamilesin.tebrik ederim.darisi basimiza ins.inofolic combiyle mi hamile kaldin yoksa vesile mi oldu yani?
Yok cnm 10 haftalik pazartesi düşük yaptim klomen+çatlatma iğnesi vuruldum o şekilde hamile kaldım ve soğan suyu içtim hangisi fayda etti bilmiyorum Allahım herkese nasip etsin ins

Yok cnm 10 haftalik pazartesi düşük yaptim klomen+çatlatma iğnesi vuruldum o şekilde hamile kaldım ve soğan suyu içtim hangisi fayda etti bilmiyorum Allahım herkese nasip etsin ins

Nasil yani hamile diilmisin cnm cok gecmis olsun.sogan suyunu nasil icmistin

Progestanı günde 1 demişti canım yalnız o beni pkodan kurtarmadı sadece regl olmamı sağladı, yumurtlayamama durumumada çare olamadı..şu an kullanmıyorum sadece şase devam ediyor
Adetın düzene gırmesıyle yumurtlamaya başlarsın akıntılarını kontrol et Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla

Kizlar inofolic sase pkoda ise yariyormu?mesela adet olamayan varmi aranizda kendi kendine?adet olunabiliyormu saseyle?yani 3 ay kullanimda yumurtlama olabiliyormu????

Kizlar inofolic sase pkoda ise yariyormu?mesela adet olamayan varmi aranizda kendi kendine?adet olunabiliyormu saseyle?yani 3 ay kullanimda yumurtlama olabiliyormu????
benim adet düzenimi sağlamadı ama doktorum kullanmaya devam et dedi..günde 2*2 şeklinde 4 poşet kullanıyorum.8 ay içinde sadece 3 kere zamanında kendiliğinden geldi onun dışında hep tarlusal kullanarak oldu :KK43:

Bn doktorlardan umidi kestim. Adetime on gunnkala tarlusal adet sokturucu kullaniyorum. Adet olunca onbes gun inofolic combiyi iciyorum hayırlısı nyse o olsun. Bzm bklemektennbaska caremiz yok

X