Inofolic Combi Kullananlar

Merabalar ..

bana da dr pko var dedi ve de kilo vermemi istedi..
ayrıca inofolic combi ilacını verdi.
hem folik aist hem de kilo vermeye yardımcı oluyor imiş...
bakalım henüz 4 gündür kullanıyorum..
uamrım faydası olacaktır..
Şifayı veren Rabb im; doktorlar ve ilaçlar aracı..

inşaallah her şey çok güzel olacak..

sabır ile dua ile inanç ile :))

hiç ümitsizliğe kapılmıyoruz inşaallah :))

Selam cnm..bende de pko war.adet olamiyorum ilac almadan.cok kistim war sagdada soldada minik minik.sende de warmiydi bunlar???inofolic combi gercekten ise yaradimi sende?wesile oldu diyebilirmisin?

Selam cnm..bende de pko war.adet olamiyorum ilac almadan.cok kistim war sagdada soldada minik minik.sende de warmiydi bunlar???inofolic combi gercekten ise yaradimi sende?wesile oldu diyebilirmisin?

öncelikle ben pko olduğumu evlendikten 7 ay sonra öğrendim ..
adetlerim düzensizdi ama hep stresten sanıyordum...
dr infolic combi verdi bi süüre kullandım ama dr a pek güvenmediğim için başka dr a gittim..
neyse infolic combiyi bırakmamı söyledi...
sonrasında tedavi için hem eşimden hem benden genel testler felan istedi..
rahim filmim çekildi..
orda da hafif sorun çıktı ..
ümidimi neredeyse kaybedecek derecede olumsuzluklar olurken dr um beraber çalştığı prof a yönlendirdi ve o dr klomen kullanmamı söyledi belli zamanda..
çok şükür kullandık ve tedaviye cevap verdi elhamdülillah
Rabb im bahşetti ..
sağlıklıca kucağımıza almayı ve hayırlı ömürler geçirmeyi nasip etsin inşaallah
isteyen herkese nasip etsin Allah ım
ayrıca sen ümidini kesme...

tedavi oldun mu hiç ?
neler yaptın_?

öncelikle ben pko olduğumu evlendikten 7 ay sonra öğrendim ..
adetlerim düzensizdi ama hep stresten sanıyordum...
dr infolic combi verdi bi süüre kullandım ama dr a pek güvenmediğim için başka dr a gittim..
neyse infolic combiyi bırakmamı söyledi...
sonrasında tedavi için hem eşimden hem benden genel testler felan istedi..
rahim filmim çekildi..
orda da hafif sorun çıktı ..
ümidimi neredeyse kaybedecek derecede olumsuzluklar olurken dr um beraber çalştığı prof a yönlendirdi ve o dr klomen kullanmamı söyledi belli zamanda..
çok şükür kullandık ve tedaviye cevap verdi elhamdülillah
Rabb im bahşetti ..
sağlıklıca kucağımıza almayı ve hayırlı ömürler geçirmeyi nasip etsin inşaallah
isteyen herkese nasip etsin Allah ım
ayrıca sen ümidini kesme...

tedavi oldun mu hiç ?
neler yaptın_?

Oldum cnm.bende klomen kullandim ise yaramadi bende.buyutmedi.gonal f le buyudu asilama oldum tutmadi.Allahim bilir vaktini satini.senin klomene cewap wermis demekki ilacsiz adet falan oluyosun sen olemi?

ben de daha önce 2 ay inofolic şase kullandim olmadi. simdi 2 aydirda inofolic combi kullaniyorum. her hangi bi problem yok ama doktor yinede verdi

bende de pko var ve doktor bana inofolic verdi. kullanmaya başladım fakat adetimin 12. günü hafif bir kanamam oldu. bu zamana kadar böyle bir şey hiç yaşamadım. adetim dışında hiç kanamam olmaz bu ilacın böyle bir etkisi var mı acaba

bende de pko var ve doktor bana inofolic verdi. kullanmaya başladım fakat adetimin 12. günü hafif bir kanamam oldu. bu zamana kadar böyle bir şey hiç yaşamadım. adetim dışında hiç kanamam olmaz bu ilacın böyle bir etkisi var mı acaba

Benim bilgim yok bu konuda cnm.bende pkoyum.senin adetlerin nasil duzenlimi cnm?

Benim bilgim yok bu konuda cnm.bende pkoyum.senin adetlerin nasil duzenlimi cnm?
bebek istemeye başlamadan önce düzenliydi ama artık değil, evlenmeden önce 33-34 günde bir adet olurdum şimdi belli olmuyor. bazen 37- 40 güne kadar çıkıyor. doktora gittim pko olduğunu söyledi matofin, inofolic ve duphaston verdi. adetin 12. günü kanama olunca çok şaşırdım ve korktum hiç böyle olmazdı. inşallah yumurta çatladığı için olmuştur

ben de iki ay önce düşük yaptım. bu ay da gebelik olmadı. bugün inofolic şase aldım. kullanayım bakayımm

Merhblr acaba doktor tavsiyesiyle mi kullandnz inofolic sase yi.bende düşünüyorum almayı ama emin olamiorm.görünürde bi sıkıntım yok.2 ay önce kimyasal yaşadım.3.denemedi.biseyler yapmak istiorm bakalm

Merhblr acaba doktor tavsiyesiyle mi kullandnz inofolic sase yi.bende düşünüyorum almayı ama emin olamiorm.görünürde bi sıkıntım yok.2 ay önce kimyasal yaşadım.3.denemedi.biseyler yapmak istiorm bakalm
Ben doktor kontrolü olmadan kullanmıştım. Zaten destek tedavi olarak geçiyor, reçetesiz alınabiliyor.

Ben doktor kontrolü olmadan kullanmıştım. Zaten destek tedavi olarak geçiyor, reçetesiz alınabiliyor.

Evet üzerinde gıda takviyesi yazio.bende pembe kutu toz şeklinde olanı aldım inşallah iyi gelir.
Bu arada bebegnz de hayırlı mübarek olsn. inşallah sağlıkla kucagnza alirsnz :KK200:

Merhaba,

Forumda PKO olmalarına rağmen Inofolic ile hamile kalanları okumuştum. Bu nedenle de eczaneye gidip Inofolic aldım. Yalnız eczacım etken madde daha fazla ve PKO'ya daha iyi sonuç veriyor diyerek bana şase yerine Combi olanını verdi.

Forumda daha önce Combi kullanan birine rastlamadığımdan sizlere danışmak istedim.

Inofolic Combi ile hamile kalabileniniz veya memnun kalanınız var mı?
Sizde etkili oldumu

Merabalar ..

bana da dr pko var dedi ve de kilo vermemi istedi..
ayrıca inofolic combi ilacını verdi.
hem folik aist hem de kilo vermeye yardımcı oluyor imiş...
bakalım henüz 4 gündür kullanıyorum..
uamrım faydası olacaktır..
Şifayı veren Rabb im; doktorlar ve ilaçlar aracı..

inşaallah her şey çok güzel olacak..

sabır ile dua ile inanç ile :))

hiç ümitsizliğe kapılmıyoruz inşaallah :))
Merhaba sizde etkili oldumu acaba?

Bende pko luyum 3.5yillik evliyim ama ben 16yasimdan beri pkolu olduğumu biliyorum. 1.5senedir bebis istiyoruz esimde hiç bi sorun yok çok şükür. Ben evlenmeden de düzenleyiciler ve doğum kontrol. İlaçları kullandim hatta evliliğimin ilk 1 2 senesinde de şuursuzca kullanmaya devam ettim. Ama sürekli değil 3 4ayda bi regli olabilmek için. Maalesef hataymis. Geçen yıl bi doktor inofolic şase verdi düzenli kullanmadim. şimdi mart ayından beri klomen destekli tedavi goruyorum bu ay 3. Klomen ayim olacak. 2aydirda tesadüfen inofolic combiyi keşfettim ona başladım inanamıyorum ama bu ay ilk kez tam gününde kendiligimden regli oldum hiç ilaçsız. Hep ya yasmin yada tarlusal kullanarak regli olurdum. Hala inanamıyorum. İnşallah işe yarayacak gibi ve inşallah bu ay hamile kalabilirim dua edin. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin. Başka tecrübesi olan varsa paylaşsın lutfen

bende şu an şasesini kullanıyorum doktorum verdi..genç kızlığımdan beri pko olduğumu biliyordum.eşimle yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama malesef PKO ve yumurtlayamama nedeniyle olmuyor.. Ocak ayında hamile kalmıştım fakat gelişemediği için kaybettim çok zor zamanlardı benim için...ozamanda Progestan ve İnofoic kapsül kullanıyordum..Şimdi doktor şasesini verdi umarım yüzümüz güler kızlar.

Progestani nasıl kullanıyorsunuz ben geçen yıl kullandim ilk gittiğim doktor verdi fakat ne şekilde kullanacagimi anlatmadığı için sagolsun yanlış kullanmisim fazla dozda ve maalesef hamile kalamadim. Aynen inofolic şase ve progestani kullandim. İnşallah sen uğraşmadan sonuç alirsin

bende şu an şasesini kullanıyorum doktorum verdi..genç kızlığımdan beri pko olduğumu biliyordum.eşimle yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama malesef PKO ve yumurtlayamama nedeniyle olmuyor.. Ocak ayında hamile kalmıştım fakat gelişemediği için kaybettim çok zor zamanlardı benim için...ozamanda Progestan ve İnofoic kapsül kullanıyordum..Şimdi doktor şasesini verdi umarım yüzümüz güler kızlar.

X