Merhaba doktorum inofolic combi verdi ve günde 2 kez kullanmamız söyledi. Amh test sonucum sonrasında geldi sonuç 5.18 üst sınır 6 gösteriyor sonuca. Pkolu değilim ve yaşım 38 yani yumurta sayım gayet iyi. Bu takviyesi kullanan varsa doktorun günde kaç kez tavsiye ettiğini yazabilir mi?zaten 2 kaybım var yumurtaları daha da geliştirip istenmeyen bir sınıra ulaşmasında korkuyorum. Sevgiler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar
- Konu Sahibi Berry34
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalma i̇nofolic
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Merhaba bu takviye klomen gibi bişey değil, iceriginde folik asite ek olarak inositol adlı madde var bu da insülin direncine iyi geliyor. Pko yok demişsiniz ama bu takviye genelde pko olanlara veriliyor, belki sizde insülin direnci yoktur ama yumurta kalitesine bu inositol iyi geldiği icin vermiştir dr yani klomen gibi yumurtalari cok ciddi oranda çoğaltıp kiste çevirecek kadar da büyütecek bişey değil bence. Bana dr önermedi ben kendim almıştım günde 1 tane kullandim zaten pahalı diye ama o ay hamile kalamadim. Siz doktorun dediği ölçüde kullanin çünkü alacağım zaman forumda araştırma yaptım bircok kişiye günde 2 kez kullan demis doktor. İnsallah fayda görürsünüz Allah bir an önce nasip eder
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Merhabalar, amh 5,71 benimde. Bende inofolic combi kullanıyorum, pahali oldugu için gunde bir tane olur mu diye bilhassa sordum doktora, iki tane almazsan bi ise yaramaz dedi. Ayni zamanda femaraya da basladim bu ay, yumurtaları gelistirmek ve buyutmek için ozellikle kullaniliyor bu dediklerim, doktor tavsiyesine gore inofolic combi kullanın yada baska folikasit isteyin derim, gunde iki tane dedikten sonra neden sorma geregi duydunuz? Herkesin sorunu ne yazikki farkli, sevgilerMerhaba doktorum inofolic combi verdi ve günde 2 kez kullanmamız söyledi. Amh test sonucum sonrasında geldi sonuç 5.18 üst sınır 6 gösteriyor sonuca. Pkolu değilim ve yaşım 38 yani yumurta sayım gayet iyi. Bu takviyesi kullanan varsa doktorun günde kaç kez tavsiye ettiğini yazabilir mi?zaten 2 kaybım var yumurtaları daha da geliştirip istenmeyen bir sınıra ulaşmasında korkuyorum. Sevgiler
Doktorum 2 kez kullan dedikten sonra geldi amh sonucum o yüzden bilemedim ama doktorunuz 5.71 amh a 2 kez dediyse bir sıkıntı olmaz sanırımteşekkürlerMerhabalar, amh 5,71 benimde. Bende inofolic combi kullanıyorum, pahali oldugu için gunde bir tane olur mu diye bilhassa sordum doktora, iki tane almazsan bi ise yaramaz dedi. Ayni zamanda femaraya da basladim bu ay, yumurtaları gelistirmek ve buyutmek için ozellikle kullaniliyor bu dediklerim, doktor tavsiyesine gore inofolic combi kullanın yada baska folikasit isteyin derim, gunde iki tane dedikten sonra neden sorma geregi duydunuz? Herkesin sorunu ne yazikki farkli, sevgiler
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Hayırlı haberlerin olsun canim insallahDoktorum 2 kez kullan dedikten sonra geldi amh sonucum o yüzden bilemedim ama doktorunuz 5.71 amh a 2 kez dediyse bir sıkıntı olmaz sanırımteşekkürler
Hepimize inşallahHayırlı haberlerin olsun canim insallah
Teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızMerhaba bende kullanıyorum günde 1 tane alıyorum ama klomende kullanıyorum aynı zamanda muhtemelen o yüzden bi tane doktorum yumurtalık geliştirici takviye olduğunu söyledi çok fayda gördüğünü söyleyen var inşallah size de bebis getirir
Inofolıc ı kacıncı gun kullanmaya basladnzMerhaba bu takviye klomen gibi bişey değil, iceriginde folik asite ek olarak inositol adlı madde var bu da insülin direncine iyi geliyor. Pko yok demişsiniz ama bu takviye genelde pko olanlara veriliyor, belki sizde insülin direnci yoktur ama yumurta kalitesine bu inositol iyi geldiği icin vermiştir dr yani klomen gibi yumurtalari cok ciddi oranda çoğaltıp kiste çevirecek kadar da büyütecek bişey değil bence. Bana dr önermedi ben kendim almıştım günde 1 tane kullandim zaten pahalı diye ama o ay hamile kalamadim. Siz doktorun dediği ölçüde kullanin çünkü alacağım zaman forumda araştırma yaptım bircok kişiye günde 2 kez kullan demis doktor. İnsallah fayda görürsünüz Allah bir an önce nasip eder
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Hatırlamıyorum ama adetin 3. Günü falan olabilir. Ben 1 kere aldım zaten onu bikac ay düzenli kullanmak gerekiyorInofolıc ı kacıncı gun kullanmaya basladnz
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
- 53
Ayrıca folik asitte kullanıyormusunuzKizlar.merhaba bu ilaç ne işe yarıyor acaba folik asit mi kendisi ? Bilen var mı ve yanında destekleyici prowomen tarzı bişey kullaniyor musunuz ,
Kullanıyorum düzenli olarak. Doktor inofolic vermişti ama amh sonucum sonrasında çıkınca kullansam mı bilemedim 5.14 baya fazla gibi geldi. Bir daha da doktora danışamadımAyrıca folik asitte kullanıyormusunuz