en son 1 aralıkta adet olmuştumŞuan adetin kacinci günün desin?
kendimiz de alabiliyoruz hatta nette daha ucuzKızlar bu inofolic combiyi doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz?
Allah inşallah bize de kısmet ederSanırım benİki kutu bitirdim üçüncüdeyken gebe kaldım troid yüksekliği vardı o da düştü ikisinin de etkisiyle kaldım sanırım
Günde bir tane ve her gün aynı saatte almanız lazım folik asitleriŞase ve combi arasında ne fark var ve combi günde kaç tane kullanılıyor?
inşallah canımBen bir kere tek kullandım suan imom kullanıyorum ama arkadaşımda bir kullanımdan sonra gebelik olmustu . Sizde ki belirtiler de gebeliktir inşallah erken ama göğüsün damar damar olması ona işaret
Gebelik testi yaptın mı cnmen son 1 aralıkta adet olmuştum
yumurtlamayı geçen cumartesi gördüm daha 1 hafta bile olmadı o yüzden yapmadımGebelik testi yaptın mı cnm
Soğan kürü neden yapmiyorsun. Denemekte fayda varyumurtlamayı geçen cumartesi gördüm daha 1 hafta bile olmadı o yüzden yapmadım
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin... belirtim hiç yoktu inanın belirtilere takılmayın ve gebeliğe dair tek bişey düşünmeyin ilişkinizi yaşayın regliniz geçince test yapın tavsiyem... boş verince oldu.Allah inşallah bize de kısmet edergebelik belirtilerin neydi canım
Canım hamile misin?yumurtlamayı geçen cumartesi gördüm daha 1 hafta bile olmadı o yüzden yapmadım
Canımm bu combi normal folik mi. Hormon değerlerim normaldi yani bende kullanabilir miyim?Günde bir tane ve her gün aynı saatte almanız lazım folik asitleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?