• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic Combi Hp Kullananlar

Düzensizlik çok etkiliyor ne yazık ki evlendikten sonra düzeni daha da bozuldu hayırlısı bakalım
Kızlar merhaba bende inofolic combi kullanmak istiyorum herhangi bir yan etkisi oluyor mu pcos var bendede

Merhaba peki gebelik oluştumu

Ben 2 ay önce kullanmıştım, adet günü başladım, kutuyu bitirdim, o ay hamilelik oldu, tesadüf mü bilmiyorum ama birçok kişiden duydum kullandıkları ay hamile kalan çok olmuş.
Bende 2 ay önce kullandım sonra ki ay hamile kaldım etkili bir ilacmis fakat ne yazık ki kimyasal gebelikmis hala kullanmaya devam ediyorum umarım tekrardan kalırım 🙏

Bende 2 ay önce kullandım sonra ki ay hamile kaldım etkili bir ilacmis fakat ne yazık ki kimyasal gebelikmis hala kullanmaya devam ediyorum umarım tekrardan kalırım 🙏
Umarım işe yarar, sağlıklı bir gebelik oluşur 🌸

İnofolic combi hp kullananlar günde 1 kere mi içtiniz yoksa 2 defa mı

Ben 2 ay önce kullanmıştım, adet günü başladım, kutuyu bitirdim, o ay hamilelik oldu, tesadüf mü bilmiyorum ama birçok kişiden duydum kullandıkları ay hamile kalan çok olmuş.
Günde 1 kere mi yoksa 2 kere mi içtiniz

İşe yaradı mı peki doktorum bana tavsiye etmedi yani bir şey demedi kullan diye ben kendim kullanıyorum sizde herhangi bir rahatsızlık var mıydı
Bende LH yüksekliği vardı LH değerimi düşürdü ama adetlerim düzensiz hala kullanmaya devam ediyorum

merhaba bende kullanmayı düşünüyorum doktor kontrolünde olmadan kendimiz alıp kullanabilirmiyizki canım
Bana bunu daha önce doktorum önermişti ama hiç düzenli kullanmadım açıkçası bu ay deneyecektim yine düzenli olmadı ama bir çok kadın kullanıyor takviye sonuçta. Siz yine de doktorunuza danışın belki durumunuza göre tavsiye eder

bende bu ay hgs cektirdim doktorum bir sorunum olmadıgını söyledi,inofolic combi hp verdi sabah aksam kullanıyorum simdilik

Kızlar merhaba bende inofolic combi kullanmak istiyorum herhangi bir yan etkisi oluyor mu pcos var bendede
Bendede pcos var canım doktor verdi banada bunu kullan gebeliğine yardımcı olur dedi bakalım bu ay başladım bende

Back
X