Merhaba hamilesiniz galiba hayırlı olsun. İnofolicden sonra mı oluştu gebelikBildiğim kadarıyla adetle birlikte başlanıyor, ben de bu ay kullandım, bakalım ne olacak, adetime 1 hafta var henü
Bildiğim kadarıyla adetle birlikte başlanıyor, ben de bu ay kullandım, bakalım ne olacak, adetime 1 hafta var henüz
Evet hamileyim, hamile kaldığım ay inofolic ve c life kullanmıştım, bol su içip yürüyüş yapmıştım, darısı sizlere insallahMerhaba hamilesiniz galiba hayırlı olsun. İnofolicden sonra mı oluştu gebelik
Merhaba evet ama sadece ona bağlamamak kazım çok temiz beslendim ben dikkat ettimMerhaba hamilesiniz galiba hayırlı olsun. İnofolicden sonra mı oluştu gebelik
İlacı aralıksız mi kullandiniz, kutu bitince bir kaç gün ara mi verdiniz acaba ?Hemen başlamam iyi olur yumurtaları kaliteleştiriyo kullanırken düzenli ilişki olursa gebelik şansı artar ilaç değil vitamindir takviye .. ilaç olmadığı için hemen başlayabilirsin regl zamanı yumurtalar olgunlaşmaya başlar şimdiden kullanırsan desteklemiş olursun zaten 3-6 ay kadar etkisini görmeye anca başlarsın ben adeti düzenlemek için İnositol kullandım .. yani aynısı sadece başka marka
Ara vermek yok canım ben hiç ara vermedim hep kullanıyorum gebe kalana kadar içiliyor bu vitamin başka marka kullanın içinde 30 lu olan ilunga -f markasına bakın trendyolda en kolay bulursunuz eczanelerde bu marka zor bulunuyor bana doktorum vermiştiİlacı aralıksız mi kullandiniz, kutu bitince bir kaç gün ara mi verdiniz acaba ?
Tesekkur ederimAra vermek yok canım ben hiç ara vermedim hep kullanıyorum gebe kalana kadar içiliyor bu vitamin başka marka kullanın içinde 30 lu olan ilunga -f markasına bakın trendyolda en kolay bulursunuz eczanelerde bu marka zor bulunuyor bana doktorum vermişti