İnnovita ovulasyon testi

Anladımm o zaman iki günü değerlendireyim
Tabi ki. Hatta bu testlere de tam güvenmeyin regl olana kadar bence günaşırı devam edin. Ben 4 ay kullandım bir gebenin günlüğünden getirtmistim. Hiç bir şekilde faydasini görmedim gayet yumurtlama oluyor catlamada. Ama gebelik tutmadı. 9.ayim bitti. Duyuyorum ilk denemede gebe kalanlari falan ama nasip işte.

Bende ilk gebelikte onu kullanmıştım nasip ya tutmuştu hemen ama kimyasal oldu ben yanında jel ve folik asitinide kullnmistim

Evet biraz da belki fazla üzerine düştükçe vücut da stres kaynaklı farklı şeyler oluyor sanırım. Benim pcos bi arkadaşım var ilk gebelik biraz zor oldu sonra nasılsa hemen olmuyor diye bi kere korunmasız ilişkisi olmuş 36 gününde hamile kalmıştı anlamadı bile uzun süre nasılsa regl gecikiyor diye. Kafa rahatlığı ayrıca çok etkiliyor sanırım

Bende ilk gebelikte onu kullanmıştım nasip ya tutmuştu hemen ama kimyasal oldu ben yanında jel ve folik asitinide kullnmistim
Bende folik asit ve testti.. ama 5 aydır ikisinide kullanmiyorum. Jelide duydum ama denemedim her şeyi deneyesim gelmiyor rabbim verdikten sonra her şekilde verir diyorum. Akışına bıraktım ne zaman tutarsa

Kesinlikle katılıyorum herkes bunu diyor. Ama insan nasıl düşünülmesin bilemiyorum insan merak ediyor.. benim hormon testlerimde hiç bişey yok eşimde sperm testinde bişey yok. Ee akışına bıraktık diyorum ama illaki regle yakın bir merak oluyor. Ve gebelik için düzenli ilişki ve ovulasyon dönemi deniliyor. Zaten bunları bile yapmak bebek için yanii yine düşünüyorsun. Normal zamanda ovulasyon takip etmiyor kimse. Ben bebek düşünmezken bilmezdim bile ovulasyon dönemi v.s hiç bir bilgim yoktu

Evet kesinlikle haklısınız insan tabiki merak ediyor hele bide sorun olmadığını bilince ee o zaman niye olmuyor diye düşünüyor. Ama o kadar çok insan var ki uzun sürede hamile kalan demekki döllenme o kadar kolay bi şey değil. Tek gecede hamile kalanlarla ilgili vücut genelde fazla adrenalinde yumurtlama zamanı sanıp yumurtluyormuş ona mı denk geliyordur nedir artık

Evet döllenme gerçekten kolay bişey değilmiş.. hatta öyle yumurta spermi begenmiyormus bile böyle yazılara bile denk geldim.. her şey olabilir ya hayırlısıni diliyorum Rabbimden su mübarek günde hayırlısıyla doldursun kucaklarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…