- 23 Haziran 2024
- 1.087
- 288
- 38
- Konu Sahibi pamilyaponca
Henüz yok devam edin yaklaşıyor gibi sıvı alımına da dikkat edinSizce burda pik var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yok devam edin yaklaşıyor gibi sıvı alımına da dikkat edinSizce burda pik var mi
Nasip artık inşallah şansım yaver giderHay Allah. Neyse bugünü değerlendir bari. Bide yarını
Tek ilişkiyle gebe kalanlar olabiliyor. Kısmet zaten her şey...Nasip artık inşallah şansım yaver gider
Duzensizim ya vallahi bıktım bu durumdan bu ay famera kullandım ama etki etmedi bir dahaki ay tekrar deneyeceğiz bklmÜzülmeyin o zaman regl bittikten sonra tekrar denersiniz yine takip ederek. Hep mi böyle uzun zamanda oluyor yeni bir sorun mu
Bide zaten pik bile olsa üç gün üst üste değerlendirmen gerekiyordu. O yüzden bugünü ve yarını değerlendir diyorum catladiktan sonrası da önemli deniliyorNasip artık inşallah şansım yaver gider
Evet belki çatlama olduysa bi ihtimal..Tek ilişkiyle gebe kalanlar olabiliyor. Kısmet zaten her şey...
Siliklesmesi çatlamış demek oluyor zatenEvet belki çatlama olduysa bi ihtimal..
Düzensiz olsa bile ama yine de yumurtlama oluyor demekki onları düzgün takip etmek önemli olabilirDuzensizim ya vallahi bıktım bu durumdan bu ay famera kullandım ama etki etmedi bir dahaki ay tekrar deneyeceğiz bklm
Anladımm o zaman iki günü değerlendireyimSiliklesmesi çatlamış demek oluyor zaten
Çok iyi bi pik hemdee hemen değerlendir canım 3 günü de değerlendir çatlama gününü de değerlendir ondan sonrası Rabbime emanet inşallah olurArkadaşlar bu sizce pik mi hiçbi zaman daha koyu görmüyorum t çizgisini
Tabi ki. Hatta bu testlere de tam güvenmeyin regl olana kadar bence günaşırı devam edin. Ben 4 ay kullandım bir gebenin günlüğünden getirtmistim. Hiç bir şekilde faydasini görmedim gayet yumurtlama oluyor catlamada. Ama gebelik tutmadı. 9.ayim bitti. Duyuyorum ilk denemede gebe kalanlari falan ama nasip işte.Anladımm o zaman iki günü değerlendireyim
Bende ilk gebelikte onu kullanmıştım nasip ya tutmuştu hemen ama kimyasal oldu ben yanında jel ve folik asitinide kullnmistimTabi ki. Hatta bu testlere de tam güvenmeyin regl olana kadar bence günaşırı devam edin. Ben 4 ay kullandım bir gebenin günlüğünden getirtmistim. Hiç bir şekilde faydasini görmedim gayet yumurtlama oluyor catlamada. Ama gebelik tutmadı. 9.ayim bitti. Duyuyorum ilk denemede gebe kalanlari falan ama nasip işte.
Amin inşallah çok sağ olunÇok iyi bi pik hemdee hemen değerlendir canım 3 günü de değerlendir çatlama gününü de değerlendir ondan sonrası Rabbime emanet inşallah olur![]()
Evet biraz da belki fazla üzerine düştükçe vücut da stres kaynaklı farklı şeyler oluyor sanırım. Benim pcos bi arkadaşım var ilk gebelik biraz zor oldu sonra nasılsa hemen olmuyor diye bi kere korunmasız ilişkisi olmuş 36 gününde hamile kalmıştı anlamadı bile uzun süre nasılsa regl gecikiyor diye. Kafa rahatlığı ayrıca çok etkiliyor sanırımTabi ki. Hatta bu testlere de tam güvenmeyin regl olana kadar bence günaşırı devam edin. Ben 4 ay kullandım bir gebenin günlüğünden getirtmistim. Hiç bir şekilde faydasini görmedim gayet yumurtlama oluyor catlamada. Ama gebelik tutmadı. 9.ayim bitti. Duyuyorum ilk denemede gebe kalanlari falan ama nasip işte.
Bende folik asit ve testti.. ama 5 aydır ikisinide kullanmiyorum. Jelide duydum ama denemedim her şeyi deneyesim gelmiyor rabbim verdikten sonra her şekilde verir diyorum. Akışına bıraktım ne zaman tutarsaBende ilk gebelikte onu kullanmıştım nasip ya tutmuştu hemen ama kimyasal oldu ben yanında jel ve folik asitinide kullnmistim
Kesinlikle katılıyorum herkes bunu diyor. Ama insan nasıl düşünülmesin bilemiyorum insan merak ediyor.. benim hormon testlerimde hiç bişey yok eşimde sperm testinde bişey yok. Ee akışına bıraktık diyorum ama illaki regle yakın bir merak oluyor. Ve gebelik için düzenli ilişki ve ovulasyon dönemi deniliyor. Zaten bunları bile yapmak bebek için yanii yine düşünüyorsun. Normal zamanda ovulasyon takip etmiyor kimse. Ben bebek düşünmezken bilmezdim bile ovulasyon dönemi v.s hiç bir bilgim yoktuEvet biraz da belki fazla üzerine düştükçe vücut da stres kaynaklı farklı şeyler oluyor sanırım. Benim pcos bi arkadaşım var ilk gebelik biraz zor oldu sonra nasılsa hemen olmuyor diye bi kere korunmasız ilişkisi olmuş 36 gününde hamile kalmıştı anlamadı bile uzun süre nasılsa regl gecikiyor diye. Kafa rahatlığı ayrıca çok etkiliyor sanırım
Evet pik bugünü de yarını da değerlendirinArkadaşlar bu sizce pik mi hiçbi zaman daha koyu görmüyorum t çizgisini
Evet kesinlikle haklısınız insan tabiki merak ediyor hele bide sorun olmadığını bilince ee o zaman niye olmuyor diye düşünüyor. Ama o kadar çok insan var ki uzun sürede hamile kalan demekki döllenme o kadar kolay bi şey değil. Tek gecede hamile kalanlarla ilgili vücut genelde fazla adrenalinde yumurtlama zamanı sanıp yumurtluyormuş ona mı denk geliyordur nedir artıkKesinlikle katılıyorum herkes bunu diyor. Ama insan nasıl düşünülmesin bilemiyorum insan merak ediyor.. benim hormon testlerimde hiç bişey yok eşimde sperm testinde bişey yok. Ee akışına bıraktık diyorum ama illaki regle yakın bir merak oluyor. Ve gebelik için düzenli ilişki ve ovulasyon dönemi deniliyor. Zaten bunları bile yapmak bebek için yanii yine düşünüyorsun. Normal zamanda ovulasyon takip etmiyor kimse. Ben bebek düşünmezken bilmezdim bile ovulasyon dönemi v.s hiç bir bilgim yoktu
Evet döllenme gerçekten kolay bişey değilmiş.. hatta öyle yumurta spermi begenmiyormus bile böyle yazılara bile denk geldim.. her şey olabilir ya hayırlısıni diliyorum Rabbimden su mübarek günde hayırlısıyla doldursun kucaklarimiziEvet kesinlikle haklısınız insan tabiki merak ediyor hele bide sorun olmadığını bilince ee o zaman niye olmuyor diye düşünüyor. Ama o kadar çok insan var ki uzun sürede hamile kalan demekki döllenme o kadar kolay bi şey değil. Tek gecede hamile kalanlarla ilgili vücut genelde fazla adrenalinde yumurtlama zamanı sanıp yumurtluyormuş ona mı denk geliyordur nedir artık