İnnovita ovulasyon testi

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
192
61
13
29
Arkadaşlar bu sizce pik mi hiçbi zaman daha koyu görmüyorum t çizgisini

Eklentiler

• IMG_0757.webp
    IMG_0757.webp
    147 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0758.webp
    IMG_0758.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 38
Kiz vakit geçirme hemen değerlendir koş koş 😍 muhteşem bir pik. Şart değil diğerinden daha koyu olması. İkisi aynıda olabilir o da yumurtlama kabul ediliyor. 🐣🧡 İnşallah şans getirir

Kiz vakit geçirme hemen değerlendir koş koş 😍 muhteşem bir pik. Şart değil diğerinden daha koyu olması. İkisi aynıda olabilir o da yumurtlama kabul ediliyor. 🐣🧡 İnşallah şans getirir
Dün böyleydi ben pik değildir diye değerlendirmedim 🫣 bugün silik görünce dedim herhalde kaçırdım

Sizce burda pik var mi

Eklentiler

• IMG_20250228_161653.webp
    IMG_20250228_161653.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 17
Bana pik dediler bence sizinki de benimkine yakın görünüyor. Benim attığım dünkü testimdi bugün yaptığım da silik çıktı
Ama benim problemim başka ya bugün 52. gün dongumun ve öylesine test yaptım pik çıktı sasrdim bugün doktora gittim beta negatif çıktı sonra bana adet olmak için progestan verdi😔

Ama benim problemim başka ya bugün 52. gün dongumun ve öylesine test yaptım pik çıktı sasrdim bugün doktora gittim beta negatif çıktı sonra bana adet olmak için progestan verdi😔
Üzülmeyin o zaman regl bittikten sonra tekrar denersiniz yine takip ederek. Hep mi böyle uzun zamanda oluyor yeni bir sorun mu

Back