İçime su serptin valla çok teşekkür ederim bende sorun olduğunu düşünmeye başlamıştımBen varim canim. Usg takibiyle birlikte ovu testide yapoyordum. Oyle kopkoyu olmasi gerekiyorya hic olmadi hep bi tik daha koyulasacak diye beklerken ertesi gun siliklesmege basladi. Doktora gittim yunurtan catlamis bitmis dedi. Akinti flnda olmayinca hicbisi anlamadim. Hamileyim cok sukur. Bazen herkeste oyle kopkoyu olmuyor hormondanmi testtenmi bilemedim. Herkeste ayni renk gorunce ben benimkide oyle olacak sanmistim :)
Rica ederim tez vakitte hamile kalman dilegiyle insallah:)İçime su serptin valla çok teşekkür ederim bende sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım
İnşallah canım testi kullandığım ay yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi doktor demiştin ya o ay mı hamile kaldın ?Rica ederim tez vakitte hamile kalman dilegiyle insallah:)
Evet canim ekimde kaldim. Ben olurda doktor kontrolune gidemezsem diye testte yapmaya basladim eylul ayindan arta kalan testlerdi zaten supheli durum olunca doktorda bi baksin istedim. Ve 3 gun once varolan yumurtam yoktu catlamis dedi.İnşallah canım testi kullandığım ay yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi doktor demiştin ya o ay mı hamile kaldın ?
Çoook teşekkür ederim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canim ekimde kaldim. Ben olurda doktor kontrolune gidemezsem diye testte yapmaya basladim eylul ayindan arta kalan testlerdi zaten supheli durum olunca doktorda bi baksin istedim. Ve 3 gun once varolan yumurtam yoktu catlamis dedi.
Bu ay hamile kalmamış olursam bende Farklı markaya geçerim artıkCanım ben innovita kullanmadım ama laboquick de aynı şeyi yaşadım. İlk kullandığımda günden güne koyulaşma oldu ama hiç bi zaman ikisi aynı koyulukta olmadı. Ondan sonraki ay predictorun ovulasyon testiyle laboquick i eş zamanlı kullandım. Laboquick ucuz olduğu için şüphelenmiştim. Laboquickin en koyu gösterdiği zaman predictorünkinde iki çizgiyi aynı koyulukta gördüm.
İnsallah canim tesekkur ederimÇoook teşekkür ederim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Rabbim en iyisini biliyor canım bende öyle teselli ediyorum kendimi üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsınilk gebeliğimde benim de tam pik olmadı hiç
ben sadece en koyu olana göre hesapladım hamile kaldım
ama malesef düşükle sonuçlandı
Rabbim en iyisini biliyor canım bende öyle teselli ediyorum kendimi üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın
canım ben 3 gün önce labioquickle yakaladım çift çizgiyi yapmaya devam et sen testiSelam Arkadaşlar;
bende dün ovulasyon takibi yapmaya başladım ve dün 14. günümdü. Dün laboquick ovulasyon testi ile yaptım silik çizgi çıktı ama silik olmasına rağmen baya belirgindi. Bugün İnnovita marka ile yaptım baya silik bir renk çıktı. Nedemek oluyor sizce ? Yumurtlamam geçmiş olabilir mi ya da henüz başlamamış ?
Teşekkürler
Merhaba Canım;B
canım ben 3 gün önce labioquickle yakaladım çift çizgiyi yapmaya devam et sen testi
Evet canım bence çatlamak üzere zaten çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde çatlrmış yumurta bu bi kaç günü değerlendir :)Selam Arkadaşlar;
Ovulasyon testini yaptım ekliyorum resimleri. Sizce çatlamış mı pozitif mi ? Çalışmalara başlamalı mıyız ?
canım çok teşekkür ederim yorumun için ayyyy hadi inşallah tutar yaa 2 gün ozaman değerlendirmek lazımEvet canım bence çatlamak üzere zaten çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde çatlrmış yumurta bu bi kaç günü değerlendir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?