İnnovita ovülasyon testi için yardımcı olacak var mı?

glcnar

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
68
33
Kızlar selam bu test pik olarak değerlendirilebilir mi? Benim geçen ayda t çizgisi hiç c den koyu çıkmadı anlayamamıştım oyüzden
E9C5C152-8120-45EE-9CF6-DC9D48FF5744.jpeg

Canımsın ya çok teşekkür ederim 24 Eylülden beri her gün ilişki var bugünden sonrada 3 gün olması gerekiyor demi sonra keselim
bugün değerlendir canım,yarında bak çatlama olmuşsa yapsan da olur,yapmasanda sonucta tüplerde sperm olacak zaten::) ben rahmetli oğluma yumurtlama ğünü değerlendirdim,ertesi ğün çatlamıstı o akşam boş bıraktım bir ğün sonra yine değerlendirmiştim.

bugün değerlendir canım,yarında bak çatlama olmuşsa yapsan da olur,yapmasanda sonucta tüplerde sperm olacak zaten::) ben rahmetli oğluma yumurtlama ğünü değerlendirdim,ertesi ğün çatlamıstı o akşam boş bıraktım bir ğün sonra yine değerlendirmiştim.
Rabbim cennetinin en güzel yerinde kavuştursun sizi inşallah 🙏 teşekkür ederim ilgin için❤️

Merhaba ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi adet bitiminden 6 gün sonra başladım ilk üç gün yavaşça koyulaştı 3. Gün ekteki gibi oldu dün ve bugün hiç bir şey çıkmadı. 3. Gün doktor alttan muayene etmişti yumurta oluşmuş güzel falan demişti. Pik mi olmuş sizce ? Çatlamış mıdır? Siteye yeni uye oldum sırf bu yüzden :)

Eklentiler

• 1000122934.jpg
    1000122934.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 29
X