Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnnovita ovülasyon testi için yardımcı olacak var mı?
bugün değerlendir canım,yarında bak çatlama olmuşsa yapsan da olur,yapmasanda sonucta tüplerde sperm olacak zaten::) ben rahmetli oğluma yumurtlama ğünü değerlendirdim,ertesi ğün çatlamıstı o akşam boş bıraktım bir ğün sonra yine değerlendirmiştim.
bugün değerlendir canım,yarında bak çatlama olmuşsa yapsan da olur,yapmasanda sonucta tüplerde sperm olacak zaten::) ben rahmetli oğluma yumurtlama ğünü değerlendirdim,ertesi ğün çatlamıstı o akşam boş bıraktım bir ğün sonra yine değerlendirmiştim.
Merhaba ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi adet bitiminden 6 gün sonra başladım ilk üç gün yavaşça koyulaştı 3. Gün ekteki gibi oldu dün ve bugün hiç bir şey çıkmadı. 3. Gün doktor alttan muayene etmişti yumurta oluşmuş güzel falan demişti. Pik mi olmuş sizce ? Çatlamış mıdır? Siteye yeni uye oldum sırf bu yüzden :)