Ay hadi inşallah haber bekliyorum sendenDaha regl olmadım 30-35 arası döngüm o yüzden beklemeye karar verdim pazara kadar tam 35 olsun olmazsam test yapacağım negatif çıkarsa doktora giderim
İnşallah canım yaAy hadi inşallah haber bekliyorum senden
Benimde böyle çıktı canım 4 gün üst üste biraz daha belirdi adet günü de kan verdim 143 ile öğrendimKızlar benimde adete 3 gün kala böyle çıktı ama testin sayfası bu negatif dedi sizde bakar mısınız
Eki Görüntüle 3516333
İnşallah benimde öyledir canım ,yarın adet günüm bakalım olmazsam bende kan veririmBenimde böyle çıktı canım 4 gün üst üste biraz daha belirdi adet günü de kan verdim 143 ile öğrendim
Cnm test yaptınmı tekrarİnşallah benimde öyledir canım ,yarın adet günüm bakalım olmazsam bende kan veririm
Yaptım canım, vex pharma diye bir marka ,çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadım ,yarın tekrarlayacağım başka bir marka testleCnm test yaptınmı tekrar
At bakim resmini cnmYaptım canım, vex pharma diye bir marka ,çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadım ,yarın tekrarlayacağım başka bir marka testle
Cnm silik çizgi var yarın adet olmazsan bir sonraki gün tekrardan yap
Tamam canımCnm silik çizgi var yarın adet olmazsan bir sonraki gün tekrardan yap
Erken gebelik testiyle dene birde canım inşallan seninledir bebişinİnşallah benimde öyledir canım ,yarın adet günüm bakalım olmazsam bende kan veririm
İnşallah canım yarın deneyeceğimErken gebelik testiyle dene birde canım inşallan seninledir bebişin
Kızlar yorumlarınızı bekliyorumKızlar salı günü kan verdim 143 çıktı bugün verdim 514 çıktı değerin artması iyi mi sizce
Bugün iki tane test yaptım canım , biri days doctor silik çizgi diğeri days comfort negatif çıktı,testleri güven olmuyor gerçekten önümüzdeki ay asla test yapmayacağım adet gecikirse direk kan vereceğimErken gebelik testiyle dene birde canım inşallan seninledir bebişin
Bugün iki tane test yaptım canım , biri days doctor silik çizgi diğeri days comfort negatif çıktı,testleri güven olmuyor gerçekten önümüzdeki ay asla test yapmayacağım adet gecikirse direk kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?