Gebelik testine göre var kanla netleştir
Ben canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallahAdete 2 gün kala ovülasyon testi koyu çıkınca sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım böyle silik bi şekilde öğrenen var mı acaba ?
İnşallah vardır adet gecikmesini bekliyeceğim 2 gün kaldı 2 senedir istiyoruz ilk defa testte silikte olsa belirdiBen canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallah
İnsllah canimİnşallah vardır adet gecikmesini bekliyeceğim 2 gün kaldı 2 senedir istiyoruz ilk defa testte silikte olsa belirdi
Merhaba benim de böyle çıkmıştı 2 gün sonra awox marka yaptım onda görmedim. İnnovita daha hassas galiba bat 2 Aralık bekliyorum regl olmazsam test yaparım
Benimde 2 aralık inşallah rabbim bizlerede nasip ederMerhaba benim de böyle çıkmıştı 2 gün sonra awox marka yaptım onda görmedim. İnnovita daha hassas galiba bat 2 Aralık bekliyorum regl olmazsam test yaparım
İnşallah kendimi test yapmamak için tutuyorumBenimde 2 aralık inşallah rabbim bizlerede nasip eder
Tut tutİnşallah kendimi test yapmamak için tutuyorum
Ay inşallah ikimizde güzel haberler alırızTut tutbenide haberdar et olur mu bebiş varsa eğer
Merak ettim durumun nedir canım inşallah güzel haberler verirsinİnşallah kendimi test yapmamak için tutuyorum
Dün yaptığım testte ( awox marka ) negatif gördüm canım bugün regl günüm ama olmadım beş gün daha olmazsan doktora giderim .Merak ettim durumun nedir canım inşallah güzel haberler verirsin
Dün yaptığım testte ( awox marka ) negatif gördüm canım bugün regl günüm ama olmadım beş gün daha olmazsan doktora giderim .
Var görünüyorBugün adet günümdü olmadım Az önce erken gebelik testi days comfort yaptım ilk 3 4 dakika da çıktı var mı sizce yarında kan testi yaptıracağım
Hayırlı olsun pembeleşti görmüşüzBugün adet günümdü olmadım Az önce erken gebelik testi days comfort yaptım ilk 3 4 dakika da çıktı var mı sizce yarında kan testi yaptıracağım
Kan verdim beta 143 çıktı cuma günü tekrar vereceğim . Sende durumlar nedir inşallah sende de vardırHayırlı olsun pembeleşti görmüşüz
Daha regl olmadım 30-35 arası döngüm o yüzden beklemeye karar verdim pazara kadar tam 35 olsun olmazsam test yapacağım negatif çıkarsa doktora giderimKan verdim beta 143 çıktı cuma günü tekrar vereceğim . Sende durumlar nedir inşallah sende de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?