İnnovita lh ve hcg testi

Adete 2 gün kala ovülasyon testi koyu çıkınca sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım böyle silik bi şekilde öğrenen var mı acaba ?

Adete 2 gün kala ovülasyon testi koyu çıkınca sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım böyle silik bi şekilde öğrenen var mı acaba ?
Ben canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallah

İnşallah vardır adet gecikmesini bekliyeceğim 2 gün kaldı 2 senedir istiyoruz ilk defa testte silikte olsa belirdi

Bugün adet günümdü olmadım Az önce erken gebelik testi days comfort yaptım ilk 3 4 dakika da çıktı var mı sizce yarında kan testi yaptıracağım

Kan verdim beta 143 çıktı cuma günü tekrar vereceğim . Sende durumlar nedir inşallah sende de vardır
Daha regl olmadım 30-35 arası döngüm o yüzden beklemeye karar verdim pazara kadar tam 35 olsun olmazsam test yapacağım negatif çıkarsa doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…