• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnnovita gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan bilmiyorum 2 gün önce bende pozitifi gördüm ama hastaneye gidip kan tahlili yaptıramadım korkuyorum dışarı çıkmaya. Adet günün geçince tekrar test yap koyulaşır zaten sonrada kan batırmaya gidersin hayırlı olsun tekrar
Ya negüzel seninde hayrlı olsn inşallah sağlıklı gebeliklerdir ya bn okullar tatil olumca annemin evine geldm elimde başka test yok çok uzaktayım uçakla evime dönücektim me yapıcam bilmiyorum

Ya negüzel seninde hayrlı olsn inşallah sağlıklı gebeliklerdir ya bn okullar tatil olumca annemin evine geldm elimde başka test yok çok uzaktayım uçakla evime dönücektim me yapıcam bilmiyorum
Yakınında hastane varsa 2 gün ün arayla kan testi yaptır artışını kontrol edersin.

Bu ay olursam hsmile kasım ayına geliyo kasım sonuna yine de nasip bilmşyorumki bu levele ilk defa geliyotum 😂 dokuz aydır olmaynca umudm yoktu
Masallah hiçbirşey yoktur neden olsun insaallah Allahin izniyle saglikla kucagina al canım simdi sen ilk şok u yaşıyorsun şaka gibi yalan gibi gelir bizim iki hafta önceki halimiz kandan baktir teyit ettir adetin iki üç gün geçsin ama daha cok yeni çünkü 6 ay da da olan var 1 senede de 1 buçuk sene de de olan var nasip bu Hayırlı olsun canım

Masallah hiçbirşey yoktur neden olsun insaallah Allahin izniyle saglikla kucagina al canım simdi sen ilk şok u yaşıyorsun şaka gibi yalan gibi gelir bizim iki hafta önceki halimiz kandan baktir teyit ettir adetin iki üç gün geçsin ama daha cok yeni çünkü 6 ay da da olan var 1 senede de 1 buçuk sene de de olan var nasip bu Hayırlı olsun canım
Doğru adetin geçmesini beklerim zaten pazartesi kan veririm anca eşim de yanımda yok o yüzden ne yapacağımı bilemiyptum uzaktan söylemek istemiyorum haftaya cuma gidicem ozaman söylicem inşallah dayanabilirsem herşeyin hayrlısı olsn inşallah kucağımıza da aldığımzı kpnuşuruz 🙏🏻

buay farkli birsey yaptinmi
Yok yapmadm klomen kullandm birde folikasit içeren vitamin eşimde aylardır yediği karışımıyedi ama çok dua ettim hergün zikir çektim çalıştığım halde bırakmadm namazlarımın arkasından hep dua ettim meryem suresini okudm bol bol ilaçtan kullandklarımzdan falan değil onu anladm rabbim ol desin inşallah sağlıklı bir gebeliktir bana tutunur 🙏🏻

Yok yapmadm klomen kullandm birde folikasit içeren vitamin eşimde aylardır yediği karışımıyedi ama çok dua ettim hergün zikir çektim çalıştığım halde bırakmadm namazlarımın arkasından hep dua ettim meryem suresini okudm bol bol ilaçtan kullandklarımzdan falan değil onu anladm rabbim ol desin inşallah sağlıklı bir gebeliktir bana tutunur 🙏🏻
ay inşallah cok sevindim rabbim hayırlı eylesin

Back